βάπτιση

Category: βάπτιση
Baby
Το γραφικό χωριό του Αρτεμώνα στη Σίφνο γέμισε λεμόνια, δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό για τη destination βάπτιση του μικρού Νικόλα!
Baby
Σε κλειστό ή ανοιχτό κύκλο; Απόγευμα ή μεσημέρι; Πάρτι ή δεξίωση; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο Civitel Olympic.
βάπτιση
Τις δίδυμες κόρες τους που γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου 2021, βάπτισαν το απόγευμα του Σαββάτου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.
βάπτιση
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε επέλεξαν αρκετοί celebrities για να βαπτίσουν τα μικρά τους. Το Instagram feed μας γέμισε χαριτωμένα στιγμιότυπα και τα profiles των διάσημων γονέων αμέτρητες ευχές για τους νεοφώτιστους. 
βάπτιση
Συγχαρητήρια! Το μωρό σας έχει και επίσημα το δικό του όνομα! Μπορεί να νομίζατε ότι ο «μαραθώνιος» της βάπτισης έφτασε στο τέλος του, όμως υπάρχουν μερικά εθιμοτυπικά που περνούν από γενιά σε γενιά και οι γονείς είθισται να τα υιοθετούν.
Σπέτσες
Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και το 7 μηνών αγοράκι πήρε το όνομα Μιχαήλ.
σιέννα
Λίγες ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια της Σιέννας, η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το Γύθειο, για τη βάπτιση της μικρής.
βάπτιση
Μία εβδομάδα μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρής Έιντα, της υιοθετημένης κόρης της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά.