μωρό όνομα

Category: μωρό όνομα
ταινίες
Από τη στιγμή που ανακοινώνετε στους κοντινούς σας ανθρώπους τα νέα της εγκυμοσύνης σας και όσο περνούν οι μήνες… δύο είναι τα ερωτήματα που δέχεστε: πότε περίπου γεννάτε και πώς θα ονομάσετε το μωρό.
Baby
Ανήκετε στους παραδοσιακούς γονείς που επιλέγουν το όνομα των παππούδων ή στους… επαναστάτες; Προτιμάτε τις all-time classic επιλογές ή μήπως είστε ανάμεσα σε δύο και δεν μπορείτε να αποφασίσετε; O οδηγός του ΒΟΟΜ είναι ό,τι χρειάζεστε πριν από
μωρό όνομα
Είτε πρόκειται για τη μόδα είτε για το όνομα του μωρού μας, τα trends καθορίζουν πλέον τα πάντα γύρω μας. Κι επειδή θέλουμε να είμαστε up-to-date σε ό,τι αφορά τα παιδιά μας, ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με τα πιο δημοφιλή ονόματα για τη νέα χρονιά!
μωρό όνομα
Ποια είναι η διαφορά της από τη βάπτιση; Πώς γίνεται; Συγκεντρώσαμε όλες τις απαντήσεις για την ονοματοδοσία, που, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουμε, είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά.
μωρό όνομα
Περίπου δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη!
christening
Και το όνομα αυτού...; Μία από τις πρώτες σκέψεις, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δεν είναι άλλη από το όνομα του μωρού!