πότε ανοίγουν τα σχολεία

Category: πότε ανοίγουν τα σχολεία
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Όπως είχε προγραμματιστεί, σήμερα στις 6 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου προχώρησαν σε ανακοινώσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων που
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Στην απόφαση να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου φαίνεται να κλίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες, για παιδαγωγικούς, ψυχολογικούς και υγειονομικούς λόγους.
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά θα χτυπήσει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου αντί για τις 11, λόγω αργίας, όπως επιβεβαίωσε η Ζέτα Μακρή, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Επιπλέον πληροφορίες σε σχέση με τα self test έδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα.
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Ανακοινώθηκε και επίσημα στην σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό ότι κατόπιν της θετικής εισήγησης των ειδικών, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου, τρεις εβδομάδες μετά το άνοιγμα της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Νέα αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που θα ισχύουν από αύριο ως τις 11 Ιανουαρίου. Όπως δήλωσε "κάνουμε ακόμη μια προσπάθεια, αξίζει να το κάνουμε, προληπτικά, καθώς όλοι μας μπορεί να χαλαρώσαμε τις γιορτινές ημέρες.
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Μόλις πριν λίγο στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκε πως τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα ανοίξουν τελικά στις 14 Σεπτεμβρίου. Η υπουργός, κυρία Νίκη Κεραμέως επανέλαβε τα μέτρα ασφαλείας ενώ τόνισε τα εξής:
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Μπορεί να μην ξέρουμε πότε ακριβώς θα ανοίξουν τα σχολεία, αλλά αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι πως η φετινή σχολική χρονιά δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες.