λαμπάδες

Category: λαμπάδες
madam sousou
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Πάσχα γι' αυτό η ομάδα του BOOM συγκέντρωσε τις πιο όμορφες, χειροποίητες λαμπάδες, που μπορούν να γίνουν δικές σας με ένα κλικ! Αν θέλετε να φτάσουν εγκαίρως, βιαστείτε!  
δώρα Πάσχα
Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νονοί και οι νονές έχουν την τιμητική τους κι αναζητούν τα δώρα για τα βαφτιστήρια τους... Θέλουν να βρουν κάτι ιδιαίτερο, πρωτότυπο, χρήσιμο και βέβαια, εντυπωσιακό!
Play
Οι πρώτοι μήνες της ζωής του μωρού μας μοιάζουν με ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά. Όλα είναι πρωτόγνωρα και ίσως στην αρχή να φαίνονται περίπλοκα.
λαμπάδες
Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί με αυτό το αληθινό του νόημα, η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς.
δώρα για βαφτιστήρια
Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το γιορτάσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, νονοί και νονές αναζητούν την πιο πρωτότυπη λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους.
λαμπάδες
Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα, και γι' αυτό ακριβώς πρέπει φέτος, περισσότερο ίσως από ποτέ, να δημιουργήσουμε στο σπίτι την πιο πασχαλινή και ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα - και ειδικά σε ένα σπίτι με παιδιά.