γενέθλια μωρού

Category: γενέθλια μωρού
γέννηση μωρού
Ως ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο Αύγουστος είναι γεμάτος περιπέτειες! Μην σας κάνει λοιπόν εντύπωση το γεγονός ότι τα μωρά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα του έτους είναι η χαρά της ζωής!
γέννηση μωρού
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ κι αν πρόκειται να γεννήσετε τον Ιούνιο ή να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες.
γενέθλια μωρού
Τα δύο του χρόνια κλείνει σήμερα ο μεγάλος γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως έκανε γνωστό ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δούκισσα Νομικού
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η μικρή Αναστασία γεννήθηκε τις 26 Σεπτεμβρίου 2019, μόλις ενάμιση χρόνο μετά τον αδερφό της, και έφερε χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια!
γενέθλια μωρού
Τα γενέθλια της κόρης τους, Αναστασίας, γιόρτασαν το σαββατοκύριακο που πέρασε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.
γέννηση μωρού
Αν μπορούσατε να διαλέξετε ποιον μήνα θα γεννηθεί το μωρό σας, ο Σεπτέμβριος θα ήταν η τέλεια επιλογή.
γενέθλια μωρού
Δεν είναι λίγοι οι γονείς που πέρασαν τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους σε καραντίνα, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας.