παιδικά μαγιό

Category: παιδικά μαγιό
παιδικά μαγιό
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα τα παιδιά λατρεύουν γιατί είναι συνώνυμο με την απόλυτη ελευθερία. Ατελείωτο παιχνίδι έξω μέχρι να δύσει ο ήλιος, βουτιές και πλατσουρίσματα, βόλτες και ανεμελιά.
παιδικά μαγιό
Από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια μέχρι τον πιο high tech εξοπλισμό για μωρά και παιδιά, συγκεντρώσαμε τα top items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία parents’ wishlist.
παιδικά μαγιό
Δύο μαμάδες δημιουργούν ένα brand για παιδιά. Δύο γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους, τις ιδέες και τα όνειρά τους για να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο brand που θα απογειώσει τα καλοκαίρια μας.
παιδικά μαγιό
Μπορεί η αντηλιακή προστασία των παιδιών στην παραλία να είναι το βασικό μέλημα όλων των μαμάδων αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το στιλ! Η δημιουργός του brand Ocean Hero, Εβελίνα Χριστοδουλίδη
παιδικά μαγιό
Παραδοθήκαμε στην πιο χαριτωμένη καλοκαιρινή τάση των τελευταίων ετών και ανακαλύψαμε τα πιο υπέροχα –άλλα πολύχρωμα, άλλα μονόχρωμα– matchy-matchy μαγιό για εσάς και το παιδί σας, για να κάνετε το απόλυτο twinning φέτος το καλοκαίρι.
παιδικά μαγιό
Η πιο διασκεδαστική εποχή, που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς όλη τη χρονιά, είναι εδώ. Η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη και όπου κι αν πάμε, ό,τι κι αν κάνουμε, ονειρευόμαστε τις διακοπές που πλησιάζουν.
παιδικά μαγιό
Φέτος το καλοκαίρι βουτήξτε σε μια θάλασσα ατέλειωτης διασκέδασης! Η Up Up And Away μάς καλεί να δροσιστούμε, να απολαύσουμε την κάθε στιγμή και να νιώσουμε την ελευθερία -που στερηθήκαμε- πλάι στο κύμα.
παιδικά μαγιό
Swimsuits, sunglasses, hats & games by the sea that sounds like a summer to me Μαγιό με τα πιο υπέροχα prints, panama hats, cool βερμούδες, χαλαρή διάθεση, φουσκωτές κουλούρες και φυσικά μεγάλες τσάντες για να μπουν όλα τ