chrissy teigen

Category: chrissy teigen
chrissy teigen
Είναι από τους stars που λατρεύουμε να χαζεύουμε στο Instagram, γιατί είναι απίστευτα αληθινοί. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας!
chrissy teigen
Η Chrissy Teigen μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του τέταρτου παιδιού της, εκπλήσσοντας τους followers της!
τρίτο παιδί
Η οικογένεια της Chrissy Teigen και του John Legend μεγάλωσε κι άλλο!
chrissy teigen
Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend θα γίνουν και πάλι γονείς ύστερα από την απώλεια κύησης που είχε το μοντέλο πριν από σχεδόν δύο χρόνια.
chrissy teigen
Η κόρη του John Legend και της Chrissy Teigen έγινε 6 ετών και ο μπαμπάς της θέλησε να της ευχηθεί με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
chrissy teigen
Η Chrissy Teigen και ο John Legend είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του τρίτου τους παιδιού κατά τη διάρκεια της κύησης, η διάσημη μαμά α
chrissy teigen
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend ανακοίνωσαν την απώλεια του τρίτου παιδιού τους. Χθες, η Teigen δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αφιερωμένη στον γιο που εκείνη και ο Legend "σχεδόν απέκτησαν".
chrissy teigen
Έχοντας περάσει σε ένα διαφορετικό lifestyle, το 35χρονο μοντέλο δημοσίευσε ένα video με την κόρη της Luna και το γιο της Miles να σκαρφαλώνουν πάνω της και να βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά της να γυμναστεί, με τον πιο γλυκό τρόπο!