χριστίνα μπόμπα

Category: χριστίνα μπόμπα
χριστίνα μπόμπα
Τις δίδυμες κόρες τους που γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου 2021, βάπτισαν το απόγευμα του Σαββάτου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.
δίδυμα μωρά
Στη Μύκονο όπου περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους γιόρτασαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους.
χριστίνα μπόμπα
Ακόμα και οι γυναίκες που μέχρι χτες δεν είχαν καμία επαφή με τον κόσμο των Ελληνίδων influencers σήμερα γνωρίζουν τη Χριστίνα Μπόμπα.
χριστίνα μπόμπα
Την πιο γλυκιά υποδοχή επεφύλασσαν η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες της στον Σάκη Τανιμανίδη, κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. 
χριστίνα μπόμπα
Πριν από δύο μήνες η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κορούλες της και από τότε η ίδια και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.
χριστίνα μπόμπα
Η όμορφη εγκυμονούσα μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, ενώ κάθε Instagram post της αποθηκεύεται στη συλλογή για έμπνευση!
χριστίνα μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού σύντομα θα κρατούν στα χέρια τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.
χριστίνα μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος σε δίδυμα κοριτσάκια και μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη διανύουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους!