κατοικίδιο

Category: κατοικίδιο
Pets
Πρώτη φορά διακοπές με τον τετράποδο καλύτερό σας φίλο; Διαβάστε προσεκτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι.
έτοιμος να πάρω κατοικίδιο
Θα είναι η καλύτερη έκπληξη e-v-e-r! Όμως, είναι πραγματικά έτοιμη η οικογένειά σας να υποδεχτεί ένα νέο, τετράποδο μέλος;
ονόματα σκύλων
Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζατε πως το δύσκολο κομμάτι στην υιοθεσία ενός σκύλου ήταν το να αποφασίσετε ποιος από τους χνουδωτούς φίλους είναι εκείνος που θα γυρίσει μαζί σας στο σπίτι, όμως σκεφτήκατε ποτέ ποιο θα είναι το όνομά του; Ας βγουν τα ψηφοδέλτια και τα υποψήφια ονόματα μπροστά γιατί από
κατοικίδιο
Τα ζώα μπορούν να μας εκπλήξουν με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Όμως, αυτό που κάνει αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι στην πόλη Μπατούμι της Τζώρτζια είναι κάτι που πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί!
κατοικίδιο
Σύσσωμη η ομάδα του BOOM επικροτεί τη νέα και διαρκώς ανερχόμενη τάση, που δείχνει πως όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι παίρνουν μαζί τον σκύλο τους στη δουλειά!
κατοικίδιο
Κατόπιν οικογενειακής ψηφοφορίας και ατελείωτων συζητήσεων η απόφαση υπήρξε ομόφωνη! Το κατοικίδιο έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από όλα τα μέλη της επιτροπής όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν αμφίβολο. Γάτα ή σκύλος; Ιδού η απορία.