5 must have φωτογραφίες με το μωρό σας!

Boom Team
Thu, 19/09/2019 - 16:07

Ο Andy Warhol  είχε πει πως «το καλύτερο πράγμα σε μια φωτογραφία είναι πως δεν αλλάζει ποτέ, ακόμη και όταν οι άνθρωποι στη φωτογραφία αλλάζουν». Κι επειδή τα μωρά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, να 5 φωτογραφίες που θα θέλετε σίγουρα να έχετε με το μωρό σας…!

 

boom_must_have_photo_3

Με τον μπαμπά! Από τις πιο τρυφερές στιγμές με το  νεογέννητο, που θα μείνουν έτσι κι αλλιώς χαραγμένες στη μνήμη σας, και καλό είναι να προλάβετε να τις αιχμαλωτίσετε και σε μια φωτογραφία. Ειδικά την περίοδο που το μωρό χωράει ακόμα στο χέρι του μπαμπά...!

boom_baby_photo_2

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία! Η πρώτη ή μία από τις πρώτες φωτογραφίες σας ως οικογένεια θα είναι και ένα από τα πιο σημαντικά σας ενθύμια. Με το που γυρίσετε από το μαιευτήριο, συγκεντρωθείτε γύρω από το νέο μέλος, φορέστε τα καλά σας και το πιο πλατύ σας χαμόγελο και ποζάρετε!

boom_baby_photo_7

Mε όλη την παρέα! Οι πρώτοι «φίλοι» του μωρού είναι τα παιχνίδια του. Μια τέτοια τρυφερή και fun φωτογραφία δεν γίνεται να λείπει από το οικογενειακό άλμπουμ...!

boom_photos_2

Tα πρώτα του βήματα! Η αλήθεια είναι, πως όταν περπατήσει το μωρό για πρώτη φορά, η συγκίνηση κι ο ενθουσιασμός δε θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια να σκεφτείτε με ψυχραιμία και να βγάλετε φωτογραφίες. Παρ’ όλα αυτά, έστω τις αμέσως επόμενες στιγμές μπορείτε να τις απαθανατίσετε, γιατί σηματοδοτούν την αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού που μόλις ξεκίνησε!

boom_baby_photo_5

Τα γενέθλια! Κάθε μήνα στα γενέθλια του μωρού σας, βρείτε ευφάνταστους τρόπους να το φωτογραφίσετε. Στο τέλος του πρώτου χρόνου θα έχετε δημιουργήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ που θα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο συγκινητικά ενθύμια του παιδιού σας…!

boom_photo_6

Αξιοποιήστε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό σας δημιουργώντας τη δική σας family gallery σε ένα σημείο του σπιτιού…!