Angelina Jolie τι έχεις στην τσάντα σου;

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Wed, 03/02/2021 - 11:57

Έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους, για την ίδια όμως ο σημαντικότερος είναι εκείνος της μαμάς. Η Angelina Jolie δεν σταματά στιγμή να μας υπενθυμίζει πόσο περήφανη αισθάνεται ως μαμά έξι παιδιών. Πρόσφατα, λοιπόν, στο πλαίσιο συνέντευξης στη βρετανική Vogue, όπου θα είναι το πρόσωπο του Μαρτίου, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της για να υποδεχθεί το βρετανικό περιοδικό και μάλιστα στο ολιγόλεπτο επεισόδιο της σειράς "In The Bag" που διαθέτει η Vogue στο YouTube, μας έδειξε τι περιέχει η τσάντα της.

Ένα από τα εξώφυλλα του τεύχους Μαρτίου της βρετανικής έκδοσης της Vogue

Όπως λέει στο σχετικό βίντεο, συνήθως θα τη δούμε να κρατάει μια μεγάλη "mom bag", η οποία συχνά περιλαμβάνει σνακς, κινητά τηλέφωνα των παιδιών της, βιβλία, μπλουζάκια με λίγα λόγια έναν ολόκληρο κόσμο μιας πολύτεκνης μαμάς. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να δείξει μια vintage Céline τσάντα που περιείχε μόνο δικά της αντικείμενα - ή τουλάχιστον περισσότερα δικά της. Πιο συγκεκριμένα μέσα στην σικ μαύρη της τσάντα είδαμε το κινητό της, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Alexander McQueen - που όπως δήλωσε δεν είχαν γρατζουνιές όπως είθισται καθώς είναι καινούρια - και το αγαπημένο της Guerlain λάδι για το πρόσωπο. Εντοπίσαμε ακόμα κάποια μολύβια και στυλό, μια προστατευτική μάσκα προσώπου και το πορτοφόλι της. Επειδή, όμως, δεν ξεχνά ποτέ την ιδιότητα της μαμάς, έχει πάντα μαζί της αντι-αλλεργικά προϊόντα και pads για τους πονοκεφάλους των παιδιών της, ενώ έχει κι έστω ένα μικρό σοκολατάκι για την ίδια, καθώς -αν και δεν της φαίνεται- λατρεύει τα γλυκά.

Γελώντας, ολοκληρώνει τη συνέντευξη ζητώντας συγγνώμη από το κοινό που το περιεχόμενο της τσάντας της δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρον. Εσείς άραγε τι κρύβετε στη δική σας mommy bag; 

Αν θέλετε να δείτε το video της Vogue με την Angelina Jolie, πατήστε εδώ