Baby Boom Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Καρκίνο!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Mon, 20/06/2022 - 23:40

Τόσα χρόνια ακούγατε πολλά για το ζώδιο του Καρκίνου (κυρίως για την γκρίνια του) - τώρα όμως που το ζείτε από πρώτο χέρι με τον γιό σας, καταλάβατε ότι ΟΛΑ ισχύουν. Το αγοράκι σας γεννήθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού και ήδη από την κοιλιά σας είχατε καταλάβει πολλά τόσο για την ζωηράδα του όσο και για τον χαρακτήρα του.

Πρόκειται για ένα παιδί άκρως συναισθηματικό και διαισθητικό, που χρόνο με τον χρόνο δένεται όλο και περισσότερο με την οικογένεια του και επιθυμεί συνεχώς να τους έχει κοντά του. Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι ο γιός σας δένεται πολύ με τα συγγενικά του πρόσωπα και πολλές φορές είναι προσκολλημένος σε αυτά σε μεγάλο βαθμό. Η οικογένεια και γενικά το σπίτι, πρωταγωνιστούν στη ζωή του και έχει πάντα ως στόχο να τα προσέχει και να τα προστατεύει! 

Φωτογραφία /  Jordan Whitt (Unsplash)

Και ας περάσουμε στο top θέμα που συζητούν όλες οι μαμάδες που έχουν γιούς στο ζώδιο του Καρκίνου. Γονείς, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Υπομονή γιατί η γκρίνια και το παράπονο του μικρού Καρκίνου, πολλές φορές δεν έχουν όρια. Πολλές μαμάδες έχουν πει ότι ένιωθαν την γκρίνια του παιδιού τους, ήδη μέσα από την κοιλιά. Υπερβολή ή όχι, ο γιός σας είναι ειδικός στο να παίρνει αυτό που θέλει με το παράπονο και με τα έτοιμα δάκρυα που έχει για πάντα για ώρα ανάγκης. Αυτό φυσικά τον κάνει κάπως χειριστικό, με την υπερευαισθησία να χτυπάει κόκκινο!

Ο μικρός Καρκίνος όμως όταν καταφέρνει να βάλει στην άκρη το παράπονο, τότε σίγουρα είναι η πιο όμορφη παρέα που μπορείτε να έχετε. Είναι αυθόρμητος, συμπαθητικός, με πηγαίο χιούμορ και οι έξυπνες ατάκες συζητιούνται μετά από όλη την οικογένεια. 

Φωτογραφία - Μohamad Taheri (Unsplash)

Όσον αφορά τη φιλία, οι μικροί Καρκίνοι είναι οι πιο πιστοί και καλοί φίλοι που μπορεί κάποιος να συναντήσει στη ζωή του. Η διαίσθηση και ο συναισθηματικός του κόσμος, θα τον φέρει σε επαφή με ανθρώπους που του ταιριάζουν και που συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται κλειστός σε μια παρέα, όταν όμως νιώσει άνετα και οικεία, τότε μεταμορφώνεται στην ψυχή της παρέας και τις περισσότερες φορές κάνει τους φίλους του να κλαίνε από τα γέλια. 

Του αρέσει συνεχώς να επικοινωνεί και ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι μιλάει πολύ. Και εννοούμε ΠΟΛΥ. Μην αναρωτηθείτε λοιπόν αν εκεί που παίζει, μιλάει μόνος και μοιράζεται τις σκέψεις του με τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο Καρκίνος!

 

Φωτογραφία - Νathan Dumlao (Unsplash)

Από πολύ μικρή ηλικία θα καταλάβετε το αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει. Θέλει να είναι σωστός σε όλα (μαθήματα, σπορ κτλ.) και θα στεναχωρηθεί αν αργήσει σε κάποιο μάθημα ή πάρτι. Είναι εκείνο το παιδί που θα υποδείξει ο προπονητής να δείξει τις ασκήσεις στα υπόλοιπα παιδιά και εκείνο που θα φέρνει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο.

Θα δοκιμάσει πολλά αθλήματα κατά την διάρκεια της ζωής του και καλό θα ήταν μέσα στο σπίτι να μαζέψετε ό,τι γυάλινο και διακοσμητικό αξίας έχετε, γιατί με κάποιο τρόπο θα το σπάσει. Όχι επίτηδες φυσικά, αλλά κατά λάθος! Είναι λίγο αδέξιος και καταφέρνει να πέφτει με θεαματικούς τρόπους. Υπομονή με το δράμα που θα ακολουθήσει μετά, γιατί ναι, θα παίξει την δική του τραγωδία και όχι τίποτα άλλο, θα σας πείσει και για το υποκριτικό του ταλέντο.

 

Φωτογραφία - Jessica Ticozzelli (Pexels)

Το μικρό σας Καρκινάκι, δύσκολα θα πει ψέματα, αφού ο αυθορμητισμός που τον χαρακτηρίζει, τον ωθεί πάντα στον δρόμο της αλήθειας. Προσοχή, αν του υποσχεθείτε κάτι (από μια βόλτα μέχρι ένα παιχνίδι ή το αγαπημένο του φαγητό), πρέπει και να το κάνετε. Η μνήμη του είναι φοβερή και θα σας το υπενθυμίσει πάνω από 100 φορές. Τι είπαμε πριν για την  υπομονή;

Με λίγα λόγια ο Καρκίνος είναι ένας ανεμοστρόβιλος που μέσα του περικλείει την αγάπη του για την οικογένεια και τους φίλους, το ατελείωτο παράπονο και τον σαγηνευτικό του χαρακτήρα. Γιατί ο μικρός σας γιος είναι σαγηνευτικός και όποιος τον γνωρίζει δύσκολα τον ξεχνάει. Και αυτό γιατί επενδύει στα συναισθήματά του και θέλει να έχει τους αγαπημένους του ανθρώπους κοντά. Δώστε του αγάπη και θα την πάρετε διπλάσια πίσω!