Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Αιγόκερω!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 18/12/2020 - 16:57

Λαμπερός εσωτερικά και εξωτερικά, πιο επίμονος και από τον "επίμονο κηπουρό", εργασιομανής από κούνια με όψη κολεγιόπαιδου και ασυμβίβαστη καρδιά έχει τόσο ιδιόρρυθμες απαιτήσεις που όσο κι αν προσπαθείς να τις ικανοποιείς δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. 

Ο αιγόκερως γεννιέται με παράπονα, απαιτήσεις και requests που καμία μάνα στην ιστορία της μητρότητας δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας.

Μπορεί να είναι 2 ετών όμως το ύφος του είναι εκατό καρδιναλλίων και συχνά αναρωτιέσαι τι σε περιμένει τα επόμενα χρόνια. Καλύτερα να μην σου πούμε.. Σε αφήνουμε να το ανακαλύψεις μόνη σου..

Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Αιγόκερω!

Το μικρό αιγοκεράκι είναι τόσο γοητευτικό που συχνά φίλες σου θα σου εξομολογηθούν πως "να σαν τον γιο σου σε ενήλικα θέλω κάποιον", φυσικά εκείνες δεν ξέρουν τις πτυχές του που ξέρεις εσύ και καλύτερα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Αν τολμήσεις να τον προσβάλλεις μπροστά σε κόσμο, μπορείς να πάρεις ένα πρόχειρο φτυάρι, να ανοίξεις μία τρυπούλα και να μπεις μέσα. Θα περάσει από πάνω σου όπως ο Μέγας Αλέξανδρος στην Ασία χωρίς να κοιτάξει καν πού πατάει. Στα επόμενα τρία λεπτά θα έχει πέσει βέβαια επάνω σου, θα σε φιλάει και θα σου λέει πως είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου όλου. 

Γιατί στο βάθος του ο Αιγόκερως είναι ίσως το πιο τρυφερό αγοράκι του ζωδιακού κύκλου. Βαθιά συναισθηματικός, οδηγείται και καθοδηγείται από το συναίσθημά του που συχνά τον εγκλωβίζει και τον οδηγεί σε παράλογες κρίσεις. 

Φοβάσαι ότι "θα τον πάρει κάποια και θα τον ταλαιπωρήσει" και έχεις δίκιο. Οι Αιγόκεροι μεγαλώνοντας αναζητούν το πρότυπο της μανούλας και συχνά με μαζοχιστική διάθεση πέφτουν σε γυναίκες που τους ισοπεδώνουν. 

Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Αιγόκερω!

Στο σπίτι ο μικρός Αιγόκερως δεν ικανοποιείται με τίποτα. Γενέθλια, δώρα, πάρτι, πάντα θα περιλαμβάνουν ένα παράπονο και κάποια έλλειψη. Τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο στο 100%, οπότε όταν φτάνεις ως μάνα του στο 85% νιώθεις την απόλυτη προσωπική ευτυχία. Παραπάνω δεν έχει, μην το προσπαθήσεις.

Ο λιλιπούτειος αιγόκερως μπορεί να είναι σοβαρός, ένας "μικρός κύριος" με mini πουκαμισάκι και ζακετούλα από το Cambridge όμως αν αποφασίσει να αξιοποιήσει τα "κέρατά" του μεταμορφώνεται σε ταύρος σε υαλοπωλείο και θα ήταν καλό να μην βρίσκεσαι στο διάβα του. 

Αγαπά το παιχνίδι, γελάει με την ψυχή του και κλαίει συχνά ψεύτικα απλά για να κερδίσει αυτό που θέλει. Ακόμα κι αν πρόκειται για μία μικροσκοπική κατάκτηση θα πρέπει να βγει νικητής και αυτό είναι κάτι που δεν θα διαπραγματευτούμε τώρα. Η υπόλοιπη οικογένεια ακολουθεί το πρόγραμμά του, τις διατροφικές του παραξενιές και φυσικά το κέφι της οικογένειας εξαρτάται κυρίως από το πώς ξύπνησε ο κανακάρης της το πρωί.

Ο ίδιος μπορεί να έχει προφίλ αρχηγού όμως αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένος μόνο όταν βρίσκεται μέσα σε ένα κλειστό οικογενειακό πλαίσιο. Αγαπά τη σταθερότητα, το πρόγραμμα και τη ρουτίνα όσο λίγα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και τρέφεται μέσα από αυτήν σε βαθμό ιδρυματικό.

Μικρότερα ή μεγαλύτερα αδέρφια οφείλουν να δείχνουν σεβασμό στον γιο αιγόκερω που γεννήθηκε για να αφήσει το στίγμα του στην ανθρωπότητα και να αγαπηθεί άνευ όρων από τον λαό του. Στο μυαλό του είναι όλα σε κουτάκια και αν θες να τα πας καλά μαζί του είναι καλό να μην του ταράξεις το "προγραμματάκι του". Όσο για την εργασιομανία του, χρόνο με το χρόνο θα εμφανίζεται όλο και πιο έντονη για να κορυφωθεί στην ενήλικη ζωή του. Όσο είναι μικρός μπορείς να την "εκμεταλλευθείς" αναθέτοντάς του κάθε είδους δουλειά! Είναι project maker και έτσι μπορεί να γίνει ο καλύτερος βοηθός της μανούλας!

Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Αιγόκερω!

Με απλά λόγια ο μικρός Αιγόκερως είναι δύσκολος αλλά και αξιαγάπητος, κολλημένος γιατί είναι σταθερός, εργασιομανής γιατί είναι αποτελεσματικός και απρόσμενος γιατί είναι συναισθηματικός. Όπως και να έχει μια μαμά με γιο αιγόκερω φαίνεται πως στα μάτια του θα βρει το άλλο της μισό. Θα την ταλαιπωρήσει τόσο ώστε να την κάνει να κολλήσει μαζί του σε τέτοιο βαθμό που και η ίδια δεν θα το πιστεύει. Σε λίγα χρόνια ευτυχώς το ρόλο της θα πάρει μια άλλη γυναίκα. Και εκείνη -όπως και εσείς- θα τρέχει από πίσω του χωρίς απαραίτητα να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του. Άλλωστε στον Αιγόκερω οι ανάγκες κάθε μέρα αυξάνονται και μεταλλάσσονται. Πάρτε το απόφαση και απολαύστε τον!