Blake Lively & Ryan Reynolds | Το διάσημο ζευγάρι που είναι ο ορισμός του #parentsgoals

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Sat, 12/10/2019 - 15:39

Μπορεί να βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους και η ζωή τους να είναι γεμάτη με red carpet στιγμές και glamorous πάρτι, όμως η Blake Lively και ο Ryan Reynolds δεν χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν ότι είναι γονείς και δεν διαφέρουν καθόλου απ' όλους εμάς. Με αφορμή την ανακοίνωση της γέννησης του τρίτου τους παιδιού, συγκεντρώσαμε τους λόγους για τους οποίους τρελαινόμαστε για αυτό το ζευγάρι και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει...

 

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

 

Normal life… Η ανακοίνωση του ερχομού του τρίτου τους παιδιού μπορεί να συνέβη λίγες ημέρες πριν, όμως η πραγματική ημερομηνία της γέννησης τοποθετείται δύο μήνες νωρίτερα. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει κρυφό το γεγονός, όπως είχε συμβεί και με την εγκυμοσύνη της Lively, καθώς όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς επιθυμούν μία φυσιολογική ζωή για τα παιδιά τους, παρά τη δουλειά τους και την αναμενόμενη έκθεση τους στα media. 

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

 

Family comes first! Ναι, η ζωή ενός ηθοποιού είναι πολύ απαιτητική, όπως και η καθημερινότητα ενός γονέα επίσης. Πηγές μαρτυρούν ότι ο Reynolds, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, πήρε 8 μέρες άδεια προκειμένου να είναι με την οικογένειά του αμέσως μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού...!

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds
O Ryan Reynolds με την κόρη του James

#couplegoals Μοιάζουν μαζί να κάνουν την καλύτερη ομάδα, είτε ποστάροντας τα πιο αστεία tweets πειράζοντας ο ένας τον άλλον, είτε σε δημόσιες δηλώσεις τους. Αξέχαστος μας έχει μείνει ο λόγος του Reynolds, όταν έλαβε το τιμητικό αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 2016, ευχαριστώντας τη γυναίκα του και για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον, καταλήγοντας, πως χωρίς εκείνη δεν θα τα κατάφερνε.

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds
Οι fail φωτογραφίες που ανέβασε ο Reynolds, «τρολάροντας» τη γυναίκα του

Women Empowerment! Έχουν δηλώσει αρκετές φορές και οι δύο, πως προσπαθούν να μεγαλώνουν τις κόρες τους με συγκεκριμένες αξίες και υπό το πρίσμα της ισότητας των φύλων, μακριά από κάθε στερεότυπο.

Daddy’s dirty work Και πάνες θα αλλάξει, και μες στη νύχτα θα ξυπνήσει και το παιδί του θα κοιμίσει. Ο Reynolds έχει δηλώσει ότι τα κάνει όλα, όπως κάθε μπαμπάς που σέβεται τον εαυτό του και φυσικά τη γυναίκα του.

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

 

Reality! Η ζωή δεν είναι μόνο βραδινές τουαλέτες, μακιγιάζ και haute coiffure, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Lively. Είναι σημαντικό για εκείνη τα παιδιά της, πέρα από την glam εικόνα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν, να γνωρίζουν πώς είναι στην καθημερινότητα η μαμά τους. Να μην έχουν λανθασμένα standards για την ομορφιά και να αποδέχονται όλες τις πλευρές της πραγματικής ζωής.

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

No pressure. Η Lively υποστηρίζει ανοιχτά την άποψη που θέλει τις νέες μαμάδες να δίνουν χρόνο στον εαυτό τους μέχρι να επανέλθουν πάλι στη σιλουέτα τους και το έχει αποδείξει, αφού και η ίδια έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αργά και σταθερά. Όπως είχε δηλώσει: «Δεν είναι απαραίτητο να είσαι αμέσως μετά τη γέννα έτοιμη για show της Victoria Secret, γιατί μόλις πραγματοποίησες το πιο απίθανο θαύμα που μπορεί η ζωή να σου προσφέρει. Μόλις γέννησες έναν άνθρωπο και θα ήθελα να βλέπω όλοι να το γιορτάζουν με αυτό τον τρόπο»!

Life lessons. Οι δύο διάσημοι γονείς δεν σταματούν να δίνουν το καλό παράδειγμα μέσω των social media, παρακινώντας όλους τους γονείς να λαμβάνουν μέρος σε σημαντικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα μαθήματα πρώτων βοηθειών σε νεογέννητα και μωρά.

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

Εν κατακλείδι, τους αγαπάμε γιατί απλά είναι σαν όλους τους άλλους γονείς! Αληθινοί, αυθόρμητοι και γεμάτοι αγάπη!

boom διάσημοι γονείς blake lively ryan reynolds

 

There is no such thing as a perfect parent, so just be a real one. -  Sue Atkins