Το BOOM βρέθηκε στο Γαλατικό Χωριό για να γνωρίσει τη νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 09/09/2022 - 13:38

Την ευκαιρία να γίνουμε ξανά παιδιά είχαμε την περασμένη Τετάρτη όσοι εκπρόσωποι των Μέσων βρεθήκαμε στο Oasis Activity Farm Park, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX. Μικροί και μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο Γαλατικό Χωριό και να γνωρίσουμε από κοντά τους ήρωες του εμβληματικού κόμικ Αστερίξ & Οβελίξ και... «μα τον Τουτάτη» αυτό ήταν το καλύτερο τσιμπούσι της χρονιάς!

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX εντυπωσίασε τους καλεσμένους, αφού ανέσυρε πολλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία των μεγάλων φίλων του κόμικ, αλλά και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία του μικρού Γαλατικού Χωριού που αντιστεκόταν σθεναρά στη ρωμαϊκή κατοχή και να παίξουν πρώτοι με τα παιχνίδια της σειράς, ενώ όλοι δοκίμασαν ένα μενού Γαλατικών προδιαγραφών.

Η PLAYMOBIL HELLAS βάζει ξανά στα σπίτια την αγαπημένη ιστορία των γενναίων Γαλατών. Η νέα σειρά παιχνιδιών αποτελείται από το «Κυνήγι αγριογούρουνου», το οποίο περιλαμβάνει τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον τετράποδο φίλο τους Ιντεφίξ, Το «Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ», ο οποίος όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη «Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου», ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

Φυσικά, από τη σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει ο «δρουίδης Πανοραμίξ» με τον μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς «Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό» περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της PLAYMOBIL HELLAS, Ειρήνη Ευφραιμίδη, καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα σειρά. Η ιστορία των γενναίων Γαλατών είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι τα νέα παιχνίδια PLAYMOBIL αποτυπώνουν ιδανικά όλους τους πρωταγωνιστές. Οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια, ενώ οι μικροί θα γνωρίσουν, ίσως και για πρώτη φορά, το μυστικό των Γαλατών!».

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

Για παιδιά ηλικίας 5+ ετών.

BOOM Note: Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX.