«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ύστερα από πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά» | Η Chiara Ferragni γίνεται εξώφυλλο στη Vogue Italia και το ανακοινώνει με ένα συγκλονιστικό post

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 06/10/2021 - 12:22

Με ένα εμπνευσμένο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προανήγγειλε η Chiara Ferragni την κυκλοφορία του νέου τεύχους της ιταλικής Vogue, για το εξώφυλλο του οποίου πόζαρε η ίδια. Μέσα από την ανάρτησή της έκανε μια αναδρομή στην εποχή που ξεκινούσε την καριέρα της ως μια απλή fashion blogger, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Φωτογραφία από @chiaraferragni (Instagram)

Κι ενώ μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ότι η παγκόσμια αναγνώριση, οι πρώτες θέσεις στα μεγάλα fashion shows ανά τον κόσμο και οι διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό κολοσσών της beauty και fashion βιομηχανίας να ήρθαν εύκολα για την Chiara Ferragni, η διάσημη Ιταλίδα influencer μέσα από το post της στέλνει το μήνυμα σε όλα τα νέα κορίτσια ότι μπορούν να καταφέρουν ό,τι ονειρεύονται μέσα από σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Πριν από 12 χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, έβλεπα τη Vogue Italia και τον αρχισυντάκτη εκείνης της εποχής, ως έναν κόσμο πολύ μακριά από τον δικό μου. Για εμένα ήταν ένας μικρός κύκλος δημιουργικών ανθρώπων τους οποίους θαύμαζα, καθώς ήμουν μόνο στην αρχή αυτού του τρελού ταξιδιού και δεν είχα καθόλου γνωριμίες. Στα πρώτα fashion shows στα οποία ήμουν καλεσμένη, καθόμουν τόσο πίσω που μετά βίας μπορούσα να παρακολουθήσω, ενώ οι σημαντικοί καλεσμένοι ήταν στην πρώτη σειρά. Σήμερα, το να είμαι στο εξώφυλλο της Vogue Italia είναι ένας στόχος που με κάνει να νιώθω περήφανη για εκείνο το κοριτσάκι που ξεκίνησε το μικρό της blog το 2009. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ύστερα από πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, αποκαλύπτοντας παράλληλα το εξώφυλλο του νέου τεύχους.

Φωτογραφία από @chiaraferragni (Instagram)

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις «Κορυφαίες Influencers Μόδας» ενώ το το blog της (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Το 2011 το περιοδικό Teen Vogue τη χαρακτήρισε ως τη νέα ανερχόμενη blogger, ενώ το 2018 η εφημερίδα Footwear News τη χαρακτήρισε ως «Μία από τις μαμάδες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βιομηχανία της μόδας».

Φωτογραφία από @chiaraferragni (Instagram)

Τον Αύγουστο του 2016 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez και την 1η Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στη Σικελία (δείτε περισσότερα εδώ). Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Leone (2018) και τη Vittoria (2021).