διάσημες μαμάδες

Category: διάσημες μαμάδες
διάσημες μαμάδες
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
πρώτη φορά μαμά
Με ένα χαριτωμένο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε η Νάντια Ράπτη την εγκυμοσύνη της!
διάσημες μαμάδες
Το δεύτερο παιδάκι τους απέκτησαν υπό άκρα μυστικότητα η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή «I Love ΣουΚου».
διάσημες μαμάδες
Η Angelina Jolie δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανη βλέποντας τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να γίνονται έξι υπέροχοι άνθρωποι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό WSJ.
διάσημες μαμάδες
Η εντυπωσιακή φωτογραφία με την οποία η Beyoncé ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στα δίδυμα παιδιά της, το 2017 ήρθε στο μυαλό μας όταν κάνοντας scroll down στο Instagram είδαμε την ανάρτηση της mom-to-be
διάσημες μαμάδες
Την περασμένη εβδομάδα η Paris Hilton ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της πρόκειται να μεγαλώσει με τον ερχομό της κόρης της, της μικρής London, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και χωρίς να δημοσιεύει κάποια φωτογραφία του.
διάσημες μαμάδες
Η Paris Hilton ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum, πρόκειται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους!
διάσημες μαμάδες
Αφού ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Blink 1982, η Chiara Ferragni και ο Fedez επέστρεψαν στο σπίτι τους, ακριβώς πάνω στην ώρα για να περάσουν μια διασκεδαστι