Έπεσε κερί στο χαλί; Αυτό είναι το πιο εύκολο hack για να το αφαιρέσετε σε χρόνο dt

Boom Team
Sat, 23/03/2024 - 15:11

Μαμάδες, το ξέρουμε πολύ καλά! Κάποιες φορές, το μόνο που επιζητάτε τα βράδια, αφού έχετε βάλει για ύπνο τα παιδιά σας, είναι μερικές στιγμές χαλάρωσης με λίγο κρασί, μερικά snacks και… αναμμένα κεριά για cozy ατμόσφαιρα.

Τι γίνεται όμως όταν, κατά λάθος, το αναμμένο κεράκι καταλήξει πάνω στο χαλί; «Καταστροφή» σκέφτεστε τα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά δεν είναι έτσι. Στο TikTok κυκλοφορεί το πιο εύκολο hack για να αφαιρέσετε από το χαλί σας το κερί σε χρόνο dt, ακόμα κι αν αυτό έχει στεγνώσει.

Freepik.com/pvproductions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εσείς ξέρετε κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τα σεντόνια;

@cleanthatup How to remove candle wax from your carpet! hope this helps @lexygirl1 ! #learnontiktok #satisfying #candlewax #cleaning #howto #foryou ♬ original sound - Seth Everman

Όπως είδατε στο βίντεο, θα χρειαστείτε μία πετσέτα κουζίνας, το σίδερο για τα ρούχα και λίγο ξύδι. Τοποθετήστε την πετσέτα πάνω στον λεκέ, σιδερώστε για 15 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει το κερί και έπειτα ξύστε το σημείο με ένα κουταλάκι για να φύγουν τα υπολείμματα. Αν ο λεκές επιμένει, ψεκάστε με λίγο ξύδι και επαναλάβετε τη διαδικασία με το σίδερο και την πετσέτα. Voila! Το χαλί σας έχει γίνει και πάλι σαν... καινούριο!