Γεννημένα στην καρδιά του φθινοπώρου και «παιδιά του έρωτα», τα μωρά του Νοεμβρίου είναι γεμάτα εκπλήξεις!

Boom Team
Tue, 01/11/2022 - 06:24

Γεννιούνται στην καρδιά του φθινοπώρου, την περίοδο που αρχίζει να αιωρείται ένα κλίμα γιορτής στην ατμόσφαιρα και είναι πραγματικά «παιδιά του έρωτα», αφού η σύλληψή τους έγινε κοντά στη γιορτή των ερωτευμένων... Τα μωρά του Νοεμβρίου είναι φανταστικά και γεμάτα εκπλήξεις!

Θα γίνουν ψηλά παιδιά!

Σύμφωνα με μια έρευνα του Χάρβαρντ, φαίνεται πως τα παιδιά που γεννιούνται τους πιο κρύους μήνες, τείνουν και να γεννιούνται μεγαλύτερα αλλά και να είναι ψηλότερα -άρα και πιο βαριά κατά την παιδική ηλικία-, απαλλάσσοντας μια και καλή τις μαμάδες από αμφιβολίες και άγχη που σχετίζονται με την ανάπτυξή τους!

Γεννημένα αθλητές!

Σε μελέτη που έγινε με μαθητές σχολείων, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά που είχαν γενέθλια τον Νοέμβριο ήταν και αυτά που σημείωναν τις καλύτερες αθλητικές επιδόσεις. Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, συχνά ήταν καλύτεροι αθλητές από τους συμμαθητές τους σε ποσοστό 10 με 15%.

Θα πηγαίνουν για ύπνο νωρίς!

Μαμάδες που περιμένετε να γεννήσετε τον Νοέμβριο, ετοιμαστείτε να κλάψετε από χαρά! Σύμφωνα με εμπεριστατωμένες έρευνες, τα παιδιά που γεννιούνται φθινόπωρο και χειμώνα τα πηγαίνουν καλύτερα με τον ύπνο σε αντίθεση με τα παιδιά που γεννιούνται άνοιξη ή καλοκαίρι. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε, σημαίνει πως μαζί τους, θα κοιμάστε κι εσείς!

Είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες 

Συμπεράσματα που προκύπτουν από έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, δείχνουν πως τα αγόρια που γεννιούνται από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο είναι πιο πιθανό από άλλα μωρά να γίνουν αριστερόχειρες. Συγκεκριμένα, σε δείγμα 13.000 ενηλίκων, όπου το 7,5% των γυναικών και το 8,8% των ανδρών ήταν αριστερόχειρες, διαπιστώθηκε πως οι περισσότεροι από τους άντρες που ήταν αριστερόχειρες είχαν γεννηθεί ανάμεσα στο Halloween και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Απίστευτο;!

Έχουν πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα!

Μια μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί Νοέμβριο έχουν πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, κάτι που πιστεύεται ότι συνδέεται με τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης D κατά την εγκυμοσύνη, καθώς τα παιδιά που γεννιούνται τον Νοέμβριο έχουν επωφεληθεί από το θερινό φως!

Θα τα εκατοστήσουν!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο, τα παιδιά που έχουν γενέθλια τον Νοέμβριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να σβήσουν 100 κεράκια!

Θα είναι Σκορπιοί ή Τοξότες... Είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, είναι εξαιρετικά δραστήρια, λατρεύουν την περιπέτεια και πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους! 

plus: Ο Ryan Gosling, η Emma Stone, ο Leonardo di Caprio και ο Mickey είναι μερικοί μόνο από τους stars που έχουν γενέθλια τον Νοέμβριο. Όπως καταλαβαίνετε, το σίγουρο είναι πως τα μωρά του Νοεμβρίου δεν περνούν απαρατήρητα!

Με πληροφορίες από: Motherly