Baby Boom Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Τοξότη

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Thu, 23/11/2023 - 14:32

Τώρα μάλιστα, μπορούμε να μιλήσουμε για το πιο περιπετειώδες πλάσμα του ζωδιακού κύκλου. Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση για τον μικρό σας Τοξότη, καλό θα ήταν να ετοιμάσετε μια βαλίτσα, έστω ένα backpack και να το βάλετε κάπου μέσα στο δωμάτιό του, έτσι για να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Το γιατί θα το μάθετε παρακάτω!

Πρόκειται για ένα παιδί με μεγάλη περιέργεια και ενέργεια, το οποίο διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και μια ταξιδιάρικη ψυχή που θα ευχόσασταν να είχατε και εσείς ως παιδιά. Νιώθει ότι η κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες και καταστάσεις που θα το βοηθήσουν να βιώσει νέα συναισθήματα. 

Φωτογραφία Wendy Wei (Pexels)

Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, ο μικρός Τοξότης θέλει να είναι συνεχώς σε επαφή με κόσμο, λατρεύει να δημιουργεί νέες παρέες και φίλους και είναι εκείνο το παιδί που θα προσεγγίσει πρώτο τα άλλα παιδιά κυρίως μέσω του παιχνιδιού. Μην σας φανεί παράξενο αν εκεί που κάθεστε στην παιδική χαρά ή όπου πάτε για παιχνίδι, έρχονται συνέχεια γονείς άλλων παιδιών για να σας ζητήσουν τον αριθμό σας. Ναι, ο γιος σας είναι αξιαγάπητος και από πολύ μικρός θα αποδειχτεί δημοφιλής!

Ο ενθουσιασμός του δεν έχει όρια! Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα που όσο μεγαλώνει δεν θα μειώνεται, αντιθέτως όμως θα αλλάζει και θα γίνεται πιο έντονος, με ουσία και αρκετές δόσεις τρέλας. 

Φωτογραφία Jonas Mohamadi (Pexels)

Και ας περάσουμε σε ένα αναγκαίο συναίσθημα που ο μικρός Τοξότης θέλει να νιώθει συνέχεια και όταν κάποιο του το στερεί, υπάρχει πιθανότητα να μην τον αναγνωρίσετε. Φυσικά κάνουμε λόγο για την ελευθερία, την ελευθερία που θέλει να έχει στην καθημερινότητα του, στο παιχνίδι, στις κινήσεις του γενικά και ακόμα περισσότερο στις σχέσεις του. 

Μιας και αναφέραμε στις σχέσεις, σε αυτό το σημείο αξίζει να σας δώσουμε μια συμβουλή. Επειδή η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός που θα έχει στη ζωή του, προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην του την περιορίσετε. Εννοείται θα βάλετε τα όριά σας, απλώς για καλό δικό σας, δεν πρέπει να το καταλάβει!

Ο μικρός σας Τοξότης γεννιέται ειλικρινής, ανυπόμονος αλλά και απρόσεκτος. Είναι επιρρεπής στις ζημιές (χωρίς να το θέλει) και συμμαζεύει το δωμάτιό του αν πρώτα του το υπενθυμίσετε εσείς περίπου 20 φορές - και πάνω. Είναι αρκετά εκφραστικός, ενώ πολλές φορές μιλάει ακατάπαυστα και χωρίς να ''βουτάει'' την γλώσσα στο μυαλό του. 

Φωτογραφία Kindel Media (Pexels)

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να να ξεχάσουμε το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει αλλά και τα ταξίδια που τόσο λατρεύει. Από τη μία θα περνάτε τέλεια μαζί του, αφού θα κλαίτε πολύ συχνά από τα γέλια και από την άλλη θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι (ειδικότερα ψυχολογικά) μιας και οι ανακοινώσεις ότι φεύγει για κάποιο ταξίδι της τελευταίας στιγμής, θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Τι να κάνουμε, ο Τοξότης σας γεννήθηκε για να εξερευνήσει αυτόν τον κόσμο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, νια να συλλέγει καθημερινά εμπειρίες και για να δοκιμάζει ότι extreme χόμπι υπάρχει. Και μην φοβάστε τίποτα, ο δυναμικός του χαρακτήρας είναι αυτός που θα τον προστατεύει μια ζωή και θα τον πηγαίνει εκεί που του αξίζει, στην κορυφή!