Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου!

Boom Team
Tue, 16/05/2023 - 12:10

Το δεύτερο μωράκι της κρατά στην αγκαλιά της εδώ και λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά τη Δευτέρα (15/5) φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. «Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά. Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει», ανέφερε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης

Μέχρι τον 4ο μήνα κύησης η Φωτεινή Αθερίδου κρατούσε μυστική τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η αποκάλυψη για το ευχάριστο γεγονός είχε γίνει από την εφημερίδα On Time και λίγο αργότερα, ο καλός φίλος της Φωτεινής, Δημήτρης Μακαλιάς, είχε επιβεβαιώσει την είδηση στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Instagram: @fotiniatheridou

«Δε με πείραξε όταν γράφτηκε (η είδηση της εγκυμοσύνης), γιατί δεν έγινε τους πρώτους μήνες, οπότε δεν είχα και εγώ πλέον τόσο άγχος. Είναι ένα δεύτερο παιδί που έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό. Δεν είναι κάποιο event για το οποίο χρειαζόταν να γίνει ντόρος. Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο κάνουν παιδιά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με την πρώτη εγκυμοσύνη. Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος», είχε αποκαλύψει η Φωτεινή Αθερίδου σε συνέντευξή της στο TLIFE και τη Γεωργία Τσίντζα.

Ο γάμος και η απόκτηση του πρώτου παιδιού

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λαγονήσι , ενώ την ίδια μέρα  βάπτισαν και τον πρωτότοκο γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Θοδωρής. Το διπλό μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή τελετή με το ερωτευμένο ζευγάρι να έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και λίγους καλούς φίλους.

Instagram: @fotiniatheridou

Η Φωτεινή Αθερίδου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ο μεγάλος γιος της, που σήμερα είναι σχεδόν 4 ετών, ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή της. «Έτυχε. Δεν ήμουν σε φάση, αλλά αφού έγινε μετά το ήθελα. Αμφιταλαντεύτηκα. Με δυσκόλεψε πιο πολύ όταν ήταν μωρό. Τώρα που επικοινωνούμε είναι αλλιώς». Όσον αφορά στον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, η Φωτεινή εξομολογήθηκε πως είναι στο πλευρό της και συνεισφέρει σημαντικά στο μεγάλωμα του γιου τους.

Instagram: @fotiniatheridou

Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!