μαμά

Category: μαμά
μαμά
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Child
Τη στιγμή που η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και το -κουρασμένο ας το παραδεχτούμε- παιδάκι σας μπαίνει και πάλι στο σπίτι του, το μυαλουδάκι του κάνει μερικές υπέροχες χημικές εκρήξεις!
μαμά
Τα γενέθλια του γιου μου απέχουν μόλις τρεις μέρες από τα δικά μου.
μαμά
«Απ' έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει» λέει ο λαός για όσους κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Είναι ένα ρητό που αισθάνομαι ότι περιγράφει απόλυτα τη συμπεριφορά που είχα απέναντι σε φίλους που έκαναν παιδιά πριν από εμένα, μέχρι να γίνω και η ίδια μητέρα.
Family
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μητρότητα είναι το πιο υπέροχο αλλά και ορισμένες φορές το πιο απαιτητικό πράγμα στον κόσμο, σωστά; Πώς αντιμετωπίζουμε λοιπόν τις δύσκολες καταστάσεις; Γελώντας με την ψυχή μας!
Family
Τεράστια παιδικά δωμάτια τέλεια τακτοποιημένα και αστραφτερά καθαρά, με ολοκαίνουρια έπιπλα και παιχνίδια. Υπαίθριες δραστηριότητες σε αχανείς κήπους με καταπράσινο γρασίδι. Εξωτικά και ταυτόχρονα kid-friendly ταξίδια.
μαμά
Ας συμφωνήσουμε, για αρχή, σε έναν κανόνα καθολικότερο κι από το σύμπαν: Όλα τα μωρά είναι όμορφα, αλλά το δικό μας είναι το ομορφότερο. Πάντα.