μαμά

Category: μαμά
tantrums
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
mom shaming
Τη συμβουλή σίγουρα θα την έχουμε εμπεδώσει μέχρι τώρα, ιδιαίτερα οι πιο ενοχικές από εμάς: «Μην κοιτάτε την οθόνη του κινητού σας όταν είστε με το παιδί. Δώστε του την αμέριστη προσοχή σας».
επιστροφή από το σχολείο
Τη στιγμή που η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και το -κουρασμένο ας το παραδεχτούμε- παιδάκι σας μπαίνει και πάλι στο σπίτι του, το μυαλουδάκι του κάνει μερικές υπέροχες χημικές εκρήξεις!
Μυρτώ Κάζη
Είναι απίστευτο το πόσο θεραπευτικό μπορεί να είναι ένα φιλάκι! Είναι θεαματικό το πώς περνάει ο πόνος ενός μικρού παιδιού όταν έχει χτυπήσει τη στιγμή που η μαμά θα δώσει ένα φιλάκι στο σημείο που πονάει.
Family
Η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς δεν είναι απλώς ένα ημερολογιακό ορόσημο, όπως η Πρωτοχρονιά, αλλά μια αληθινή αφετηρία για όλη την οικογένεια.
Babylino Mother's Day
Αν δεν νιώσεις τη μητρική αγάπη εσύ η ίδια, δεν μπορείς να κατανοήσεις τις συμπεριφορές που τροφοδοτεί.
οικογένεια
Μπορεί κάθε ηλικία να έχει τη δική της γλύκα - δεν υπάρχει κάτι που να συγκρίνεται, για παράδειγμα, με το άρωμα της μωρουδίλας!- αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο τα παιδιά μας μεγαλώνουν, αρχίζουμε να τα νιώθουμε, κατά κάποιον τρόπο, και σαν