μαμά

Category: μαμά
boom
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Mommies
Όταν άνοιξα τα μάτια μου, συνειδητοποίησα ότι είχε συμβεί κάτι πολύ παράξενο: Είχα μόλις ξυπνήσει από μια μεσημεριανή σιέστα, την πρώτη που απολάμβανα μετά από πολύ καιρό – ίσως από τις απαρχές του Σύμπαντος.
boom
Είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την πρόσληψη της πολύτιμης βιταμίνης D. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο όμως, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όχι μόνο στα βρέφη και τα νήπια, αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά και τους έφηβους.
μαμά
«Μπράβο στον άντρα σου που βοηθάει τόσο με το παιδί!» ήταν ένα (ακόμα) σχόλιο που εισέπραξα πρόσφατα.
Babylino Mother's Day
Αν δεν νιώσεις τη μητρική αγάπη εσύ η ίδια, δεν μπορείς να κατανοήσεις τις συμπεριφορές που τροφοδοτεί.
Family
Ξέρατε πως το γνωστό σε όλους μας life coaching μπορεί να βοηθήσει τις μαμάδες να απολαύσουν τη μητρότητα, όχι μόνο ως μια νέα φάση ζωής, αλλά και ως μια εξαιρετική περίοδο για την προσωπικότητα και την εξέλιξή τους; Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
Family
Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρωινό ξυπνητήρι, τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς απ’ τη μία γραμμή τερματισμού στην άλλη. Από την προετοιμασία για το σχολείο, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, μέχρι το γραφείο.
Family
Ποτέ δεν σχεδίαζα να χωρίσω και να μοιράζω τον χρόνο –και τη ζωή των παιδιών μου– στα δύο, αλλά πριν από τρία χρόνια έφτασε και για μένα αυτή η στιγμή. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα – ήταν δύσκολο. Και όχι, δεν θα πω ότι γίνεται «ευκολότερο». Γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι.