μαμά

Category: μαμά
Beauty & Health
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
μαμά
«Απ' έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει» λέει ο λαός για όσους κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Είναι ένα ρητό που αισθάνομαι ότι περιγράφει απόλυτα τη συμπεριφορά που είχα απέναντι σε φίλους που έκαναν παιδιά πριν από εμένα, μέχρι να γίνω και η ίδια μητέρα.
μαμά
Είναι κάποιες μέρες που αρχίζουν άσχημα, συνεχίζονται χειρότερα και καταλήγουν σε έναν αληθινό εφιάλτη.
μαμά και παιδί
Ας συμφωνήσουμε, για αρχή, σε έναν κανόνα καθολικότερο κι από το σύμπαν: Όλα τα μωρά είναι όμορφα, αλλά το δικό μας είναι το ομορφότερο. Πάντα.
μαμά
Αν μετά από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών και απομόνωσης είχαμε ευχηθεί η φετινή σχολική σεζόν να εξελιχθεί χωρίς lockdown και υγειονομικούς περιορισμούς, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που πολλοί γονείς θυμηθήκαμε τη φράση «να προσέχεις τι εύχεσαι».
μαμά
«Συνάντησα» την Εύη στο Instagram. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για ένα άλλο θέμα, όμως γρήγορα κατάλαβα πως αυτή η υπέροχη νέα μαμά είχε και κάτι άλλο να μου πει. Τη ρώτησα ευθέως. Και μου είπε. Η ιστορία που ακολουθεί είναι η ιστορία της.
μητρότητα
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, σωστά; Πώς αντιμετωπίζουμε λοιπόν τις δύσκολες καταστάσεις; Γελώντας με την ψυχή μας!
μαμά
Το μωρό που λαχταρούσατε και για το οποίο αγωνιούσατε εννέα ολόκληρους μήνες είναι εδώ, για να σας θυμίζει ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες της ζωής, εξακολουθούν και γίνονται θαύματα, κι ένα από αυτά το κρατάτε στην αγκαλιά σας!