Γνωρίστε το νέο Coral i-size | Το πιο καινοτόμο κάθισμα που θα λατρέψουν γονείς και μωρά από τη Maxi-Cosi

Μυρτώ Κάζη
Tue, 07/07/2020 - 15:47
0 Comments

Η ομάδα της Maxi-Cosi, του brand που έχει μεταφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια νεογέννητα από το μαιευτήριο στο σπίτι τους για πρώτη φορά, παρουσιάζει το Coral i-size ένα κάθισμα με χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξαναδεί! Πιστεύουμε ότι θα το λατρέψουν τόσο τα μωρά όσο και οι γονείς φυσικά!

Ο καινοτόμος αρθρωτός σχεδιασμός του, συνδυάζει την προηγμένη ασφάλεια με την ευκολία ενός αποσπώμενου εσωτερικού μεταφοράς. Το motto της Maxi-Cosi γι’ αυτή την καινοτομία είναι το “Designed to Keep you Close”. Το Coral θα σας επιτρέψει την εύκολη και άνετη μεταφορά του μωρού σας, παντού, από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Το καινοτόμο κάθισμα έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στον κλάδο, κερδίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του (4 αστέρια). Το Coral  είναι σύμφωνο με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας i-size ενώ ταυτόχρονα η Maxi-Cosi είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει Lifetime Warranty και Swap Service, αφού ό,τι κι αν συμβεί θα σας αντικαταστήσει το κάθισμα με ένα ολοκαίνουργιο. Εξαιρετικό service!

Ταξιδέψτε με το μωρό σας με ασφάλεια, με το νέο Coral i-size. 

Σχεδιάστηκε για να σας κρατάει κοντά, σχεδιάστηκε για να το κρατάει ασφαλές!

#designedtokeepyouclose

#maxicosigreece

Το Coral i-size κυκλοφορεί σε τέσσερα μοναδικά χρώματα. Δείτε τα εδώ!