Χριστίνα Μπόμπα: Γι ' αυτό προχώρησε σε εξωσωματική γονιμοποίηση!

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Thu, 08/04/2021 - 14:24
0 Comments

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα", όπου μίλησε για τη γνωριμία και την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και την εγκυμοσύνη που δεν ήρθε τόσο εύκολα...

boom-mpompa

Όπως εξήγησε στη συνέντευξή της η Χριστίνα Μπόμπα, μολονότι είχαν ξεκινήσει τις προσπάθειες αμέσως μετά τον γάμο, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Αυτό συνέβαινε γιατί δεν είχε κάθε μήνα ωάριο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος, αλλά ότι θα είχε λιγότερες πιθανότητες.

«Στην δική μας περίπτωση πριν από τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο, το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει. Προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα.

boom-mpompa

»Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: "Πιο έγκυος δε γίνεται". Εκεί είδα το Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον 7ο μήνα της κύησης και είναι έγκυος σε δίδυμα κοριτσάκια. Η εγκυμονούσα παραμένει δραστήρια όσο της επιτρέπει ο γιατρός της, ενώ εξακολουθεί να προσέχει τη διατροφή της. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε το καλύτερο στο ζευγάρι και να τους συγχαρούμε για την ειλικρίνειά τους. Δεν είναι πάντα εύκολο να μοιράζεσαι κάτι τόσο προσωπικό δημόσια, όμως, μπορεί να δώσει δύναμη σε άλλα ζευγάρια που βρίσκονται τώρα σε αυτή τη θέση.