Η Up Up and Away δημιούργησε το πιο Pinterest-approved corner για τα μωράκια του BOOM Village

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 19/06/2023 - 10:47

Βρεφικά γυμναστήρια, υφασμάτινα παιχνίδια και βιβλία δραστηριοτήτων, φωλιές που μιμούνται την αγκαλιά της μαμάς, όλα σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, πήραν τη θέση τους στο ονειρεμένο baby corner του BOOM Village by Zewa που είχε την υπογραφή της Up Up and Away.

Cuteness overload

Τα μωρά που βρέθηκαν στο πιο διασκεδαστικό family festival της πόλης μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν στη βρεφική γωνιά που είχε διακοσμηθεί με τα Pinterest-approved items του αγαπημένου μας καταστήματος, όση ώρα τα μεγαλύτερα αδερφάκια τους απολάμβαναν ατέλειωτο παιχνίδι.

It is a baby's (dreamy) world

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του φεστιβάλ περιεργάστηκαν τα φανταστικά ροζ γυμναστήρια δραστηριοτήτων σε σχήμα λουλουδιού, με τα μαλακά κρεμαστά παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη των αισθητηριακών δεξιοτήτων και στον συντονισμό χεριών-ματιών, έπαιξαν με υφασμάτινα βιβλία φτιαγμένα από διάφορες υφές αφής και αίσθησης και χαλάρωσαν σε cozy φωλιές από 100% οργανικό βαμβάκι.

Είτε λοιπόν περιμένετε το μωράκι σας και αναζητάτε τα πιο χαριτωμένα βρεφικά items, είτε ψάχνετε ιδέες για πρωτότυπα παιδικά δώρα, είτε θέλετε να απογειώσετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, το κατάστημα Up Up and Away είναι ο απόλυτος προορισμός!

Photo credits: Apostolis Platanias

 

Up Up and Away

Website: www.upupandaway.gr

Facebook: @upupandawaykavala

Instagram: @upupandaway__kavala