Και στις γιορτές... πουθενά χωρίς τα Reval μας!

Boom Team
Fri, 02/12/2022 - 11:52

Έχουμε μπει πλέον στη σεζόν των γιορτών αλλά και... των ιώσεων! Όμως τις ημέρες που έρχονται το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο με πάρτι, playdates, κάλαντα, οικογενειακά τραπέζια, χριστουγεννιάτικα χωριά, θεατρικές παραστάσεις, βόλτες και πολλή διασκέδαση, και φυσικά δεν θέλουμε να χάσουμε τίποτα από αυτά! Πώς θα προστατευτούμε λοιπόν; Ο νούμερο 1 κανόνας που κρατάει μακριά ιώσεις και μικρόβια είναι τα καθαρά χεράκια! Γι' αυτό και στις γιορτές δεν βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς τα αντισηπτικά Reval που εξουδετερώνουν τα μικρόβια στη στιγμή και φροντίζουν τα χέρια μας!

Reval Kid's Gel 75ml: Άμεση αντιβακτηριδιακή προστασία χωρίς τη χρήση νερού

To Reval Kid's Gel είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, για να απολυμαίνει και να καθαρίζει τα χέρια τους, όταν η χρήση νερού και σαπουνιού δεν είναι δυνατή. Απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τα βακτήρια στη στιγμή, ενώ παρέχει απαλυντική προστασία που διαρκεί. Κυκλοφορεί σε δύο αρώματα, banana και lollipop για να επιλέξουν τα παιδιά το αγαπημένο τους!

Reval School Bus: Αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια χεριών 

Αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια χεριών που εξουδετερώνουν στη στιγμή μικρόβια, βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1, Η3Ν2. Καθαρίζουν, προστατεύουν και ενυδατώνουν τα χέρια χάρη στη σύνθεσή τους με βιταμίνη Ε, πανθενόλη, βούτυρο καρίτε και εκχυλίσματα δερμοκοσμητικών βοτάνων.

Γι' αυτό παιδιά και στις γιορτές, δεν βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς τα Reval μας! Τα έχουμε πάντα μαζί μας στο μπουφάν, στην τσάντα μας, στο πάρκο, στα πάρτι, στα playdates, στο ποδόσφαιρο, στο αυτοκίνητο και φυσικά στην τσάντα της μαμάς και καθαρίζουμε πάντα τα χεράκια πριν δοκιμάσουμε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!