Κάτια Ζυγούλη: Η απίστευτα διασκεδαστική δραστηριότητα που έκανε το ΣΚ με τα παιδιά της!

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Mon, 12/04/2021 - 10:19
0 Comments

Κι αν αναρωτιέστε πώς περνούν τα Σαββατοκύριακα για την οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη, η απάντηση έρχεται από το Instagram του πρώην μοντέλου...

boom-zygouli

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στο Instagram account της βίντεο με την επίσκεψη που έκανε με τα παιδιά της σε έναν ιππικό όμιλο.  Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και Απόλλωνας ενθουσιάστηκαν από το πρώτο λεπτό, όπως παρατηρήσαμε στο βίντεο. Ακολουθώντας τις οδηγίες του δασκάλου και υπό το βλέμμα της μητέρας τους, που λατρεύει τη φύση και τα ζώα, έκαναν ιππασία! Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν σύμμαχος στην επιλογή τους.

boom-zygouli

boom-zygouli

Λίγες ημέρες η ευτυχισμένη μαμά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωϊνό" και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά είπε σχετικά με τα επαγγελματικά της: «Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα αυτά δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι. Γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο YouTube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα».

boom-zygouli

Όσον αφορά το πώς περνούν οικογενειακά την καραντίνα και πώς λειτουργεί η τηλεκπαίδευση, το μοντέλο φάνηκε διχασμένο, αφού για κάποια από τα παιδιά της φαίνεται να λειτουργεί θετικά, ενώ για άλλα όχι και τόσο...«Η τηλεκπαίδευση στη μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω. Δεν είμαι ακουστικός άνθρωπος, πρέπει να τα κάνω εικόνα, συναίσθημα. Ένα από τα παιδιά μου είναι έτσι και αν η δασκάλα είναι ομιλητική χάνεται. Δεν κάθομαι από πάνω τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό. Τα καλά που μου έχει δώσει η καραντίνα είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπο να είμαστε όλοι μαζί δημιουργικοί. Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ, έχει βάλει μουσικά όργανα. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.