Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η πρώτη royal εμφάνιση της Charlotte και ο τρόπος που τίμησε την προγιαγιά της

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 19/09/2022 - 23:18

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate, ο 9χρονος George και η 7χρονη Charlotte παρευρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία της βασίλισσας Ελισάβετ, ανάμεσα στους 2.000 επίσημους προσκεκλημένους και εκπροσώπους κρατών από όλο τον κόσμο. Τα δύο αδέρφια έφτασαν στο Αββαείο του Westminster κρατώντας τα χέρια των γονιών τους, περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη της τελετής, για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους προγιαγιά, την οποία χαϊδευτικά αποκαλούσαν "Gan Gan", και κάθισαν στην πρώτη σειρά όπου έψαλλαν ύμνους στη μνήμη της. 

Δείτε εδώ 10+1 τρυφερά «κλικ» της βασίλισσας Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά του William και της Kate εμφανίζονται σε εκδήλωση πένθους. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στον πρίγκιπα George να παραστεί στην κηδεία, λόγω του ισχυρού συμβολικού μηνύματος που θα έστελνε, καθώς πλέον είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η πριγκίπισσα Charlotte εμφανίστηκε με καπέλο, πραγματοποιώντας την πρώτη της royal εμφάνιση, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η καρφίτσα σε σχήμα πετάλου στο αριστερό της πέτο, για να τιμήσει την αγάπη της προγιαγιάς της για τα άλογα. Τη διαμαντένια καρφίτσα μάλιστα, είχε χαρίσει στη νεαρή πριγκίπισσα η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ.