Kirsten Dunst: Το δωμάτιο των παιδιών της δεν μοιάζει με κανένα από τα "κλασικά" παιδικά δωμάτια που έχεις δει

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 06/10/2021 - 11:24

Η Kirsten Dunst άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό Architectural Digest και έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στο υπέροχο δωμάτιο των παιδιών της, του 3 ετών Ennis και του 4 μηνών James.

Φωτογραφία από @kirstendunst (Instagram)

Το ευρύχωρο δωμάτιο καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ταπετσαρία σε πράσινες και λευκές αποχρώσεις, η οποία διαθέτει αλεπούδες και «μυστικά ποντίκια», τα οποία όπως λέει χαρακτηριστικά η 39χρονη ηθοποιός, της πήραν περίπου ένα χρόνο για να τα παρατηρήσει.

Φωτογραφία από Architectural Digest (YouTube)

«Μου αρέσει τόσο πολύ!», λέει η Dunst για την ταπετσαρία σε ένα βίντεο με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Jane Hallworth που επιμελήθηκε το δωμάτιο. «Λατρεύω αυτή την old school ταπετσαρία με την οποία καλύψαμε ολόκληρο το δωμάτιο, αντί να βάψουμε απλώς τους τοίχους». Την παράσταση ωστόσο κλέβει ένα vintage κρεμαστό φωτιστικό Erik Höglund, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Φωτογραφία από Architectural Digest (YouTube)

Πριν ολοκληρώσει το σπίτι, η Hallworth θυμάται τον σύντροφο της διάσημης ηθοποιού, Jesse Plemons, να της ζητά να δει μερικά από τα παλιά του έπιπλα για να διαπιστώσει αν κάποιο από αυτά θα ταίριαζε στον νέο χώρο. Τελικά, υπήρχε ένας πράσινος τριθέσιος καναπές που έγινε η τέλεια προσθήκη για το παιδικό δωμάτιο!

Φωτογραφία από Architectural Digest (YouTube)

Η πρωταγωνίστρια του Spider-Man και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2017. Ενάμιση χρόνο αργότερα η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της σε μια συνέντευξη στους New York Times.

Πηγή: people.com