Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για τη νέα της ζωή ως μαμά και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη

Boom Team
Tue, 03/10/2023 - 10:51

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρέθηκε χθες βράδυ (2/10) καλεσμένη στην εκπομπή The2Night Show.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλες τις στιγμές αγωνίας που πέρασε κατά τον 8ο μήνα κύησης, αλλά και για το πώς ήταν οι πρώτοι μήνες με τον μικρό Βλάσση.

Instagram: @konstantinaspyropoulou

Οι επιπλοκές στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

 «Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή. Όταν έκανα μια τηλεοπτική εμφάνιση ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και είχα επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία, ότι μπορεί να γεννήσω μέσα στα επόμενα 24ωρα. Δεν υπήρχε αιτιολογία από τι προέκυψαν αυτά τα προβλήματα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Είχα σκάσει. Στην εγκυμοσύνη, άλλωστε, όλα τα συναισθήματα διογκώνονται. Το χειρότερο ξέρεις ποιο ήταν; Ότι έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία εξετάσεων, που ήθελαν 14 εργάσιμες μέρες να βγουν. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν ξέρει αν μπορώ να γεννήσω το παιδί. Είδε κάτι και έπρεπε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση, να δούμε τα αποτελέσματα και... θα δούμε...», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και συνέχισε: «Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στενοχώρια. Συνολικά πήρα 30 κιλά».

Ο πρώτος καιρός με τον νεογέννητο Βλάσση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό. Περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια όλα όσα βιώνουν οι νέες μαμάδες – καταστάσεις για τις οποίες τις περισσότερες φορές κανείς δεν τους έχει μιλήσει.

«Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ 3 μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά. Δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Τα ρούχα που του είχα πάρει ήταν για άλλο μέγεθος, του ήταν πολύ μεγάλα. Στην πρώτη βόλτα κάναμε μία ώρα να δούμε πώς κλείνει το καρότσι. Πήρα την κοπέλα που πήρα το καρότσι και της είπα ότι μου το έδωσε χαλασμένο. Κόντεψα να πεθάνω με τον αφαλό μέχρι να πέσει. Άσ’ το! Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόμασταν τις νύχτες. Ο Βασίλης το πρώτο τετράμηνο μέχρι τις 6 δεν κοιμόταν, έκανε τη νυχτερινή βάρδια», εξομολογήθηκε η 36χρονη παρουσιάστρια.

Instagram: @konstantinaspyropoulou

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον θηλασμό, που – στη δική της περίπτωση- αποδείχθηκε ένα δύσκολο task, όπως είπε: «Ο θηλασμός ήταν πολύ δύσκολος. Το πάλευα, ήταν και μικρό, δεν έπιανε. Ίσως κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα κάνεις σωστά. Όταν βγήκα πρώτη φορά να κάνω ψώνια, κόντεψα να πεθάνω. Τα λέει κανείς; Είναι λεπτή ισορροπία».