μητρότητα

Category: μητρότητα
Baby
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Family
Θα μοιάζουν με απλά εικονίδια στην οθόνη του κινητού σου, όμως θα είναι πολύ περισσότερα!
Family
Οι μαμάδες ξυπνάμε και κοιμόμαστε με αυτό το άγχος.
Family
Όταν έμεινα έγκυος στον Οδυσσέα, το ενδεχόμενο της καισαρικής δεν πέρασε πότε από το μυαλό μου. Η μαμά μου με γέννησε φυσιολογικά και το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Ήταν τόσο... «φυσιολογικό» όλο αυτό.
μητρότητα
Θέλω να με συγχωρέσεις γιατί είμαι σίγουρη πως κάποια από αυτά τα εκατοντάδες βράδια, σε έχω ξυπνήσει. Όμως μωρό μου, κάθε βράδυ έχω ανάγκη να έρθω στο δωμάτιό σου -αρκετές φορές- απλά για να ακούσω αυτή την υπέροχη ανασούλα σου.
μητρότητα
H μητρότητα, ειδικά στο ξεκίνημά της, μοιάζει με ένα roller-coaster συναισθημάτων. Αν αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκεστε στην κορυφή αλλά στη βάση του, αντλήστε δύναμη από τα quotes που ακολουθούν...
μητρότητα
Πριν γίνεις μάνα είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι κουρασμένη. Πριν γίνεις μάνα είναι επίσης πολύ πιθανό να πιστεύεις πως έχεις μια γεμάτη ατζέντα. Πριν γίνεις μάνα είναι πολύ πιθανό να πιστεύεις πως οι καθημερινές σου υποχρεώσεις είναι τόσο πολλές που το 24ωρο δεν είναι αρκετό.
μητρότητα
Κάποιες από τις πιο βαριές τύψεις που είχα να αντιμετωπίσω από την αρχή της μητρότητας ήταν η παντελής εξαφάνισή μου από τις φίλες μου που δεν έχουν παιδιά. Και για κάποιο λόγο οι περισσότερες φίλες μου ΔΕΝ έχουν ακόμα παιδιά.