Μαμάδες, βρήκαμε τα καθαριστικά προϊόντα που μισούν τους επίμονους λεκέδες περισσότερο από εσάς!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Thu, 01/10/2020 - 14:17
0 Comments

Πόσες φορές δεν έχετε σταθεί με απόγνωση πάνω από ρούχα των παιδιών με λεκέδες από σοκολάτα που επιμένουν μετά από δύο ή και τρεις συνεχόμενες πλύσεις. Πόσες φορές αποφύγατε να φορέσετε το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο γιατί είδατε και πάθατε να βγάλετε το make up από τον γιακά και πόσες φορές δεν μπήκατε σε πειρασμό ακόμα και να πετάξετε καινούργιο παντελόνι του συζύγου σας, γιατί ο λεκές από γράσο δεν έφευγε με τίποτα... Αγαπητή μαμά, μπορείς να χαλαρώσεις γιατί βρήκαμε τα καθαριστικά προϊόντα που μισούν περισσότερο από εσένα τους επίμονους λεκέδες. Και ακούν στο όνομα K2r από την εταιρεία Henkel

boom k2r henkel καθαριστικά λεκέδες ρούχων

Η νέα πρωτοποριακή σειρά καθαριστικών K2r με την τεχνογνωσία και αξιοπιστία του εφευρέτη της Χρωμοπαγίδας K2r Colour Catcher, καταφέρνει να εξαφανίσει όλους τους δύσκολους λεκέδες, όπως κρασί, σοκολάτα, σάλτσα, μέχρι και γράσο. Τα 3 νέα προϊόντα σε μορφή υγρού, spray και σκόνης για χρήση πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της πλύσης, παγιδεύουν και διαλύουν αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες, όπως:

  • Λιπαρούς – λάδι, μακιγιάζ, γράσο, γρασίδι 
  • Πρωτεϊνικούς – αίμα, σοκολάτα 
  • Χρώματος – σάλτσα, κρασί, καφές κ.ά.

Ειδικό υγρό καθαριστικό για χρήση πριν από την πλύση (750ml).

Με ειδικό στόμιο που επιτρέπει στοχευμένη εφαρμογή και χρησιμεύει στην τριβή του λεκέ, δρα ενάντια σε όλους τους τύπους λεκέδων, ακόμα και τους πιο επίμονους. Είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

boom k2r henkel καθαριστικά λεκέδες ρούχων

Ειδικό καθαριστικό σε spray για χρήση πριν από την πλύση (500ml).

Ο ειδικός ψεκαστήρας 2 θέσεων - spray ή αφρού - διευκολύνει τη διαδικασία με στοχευμένη εφαρμογή ανάλογα το είδος του λεκέ. Με εύκολη λειτουργία on/off, είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

boom k2r henkel καθαριστικά λεκέδες ρούχων

Ειδικό καθαριστικό λεκέδων κατά τη διάρκεια της πλύσης σε σκόνη (750gr)

Με διαφοροποιημένη συσκευασία και μεγάλο μέγεθος, αφαιρεί όλους τους τύπους λεκέδων και είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

boom k2r henkel καθαριστικά λεκέδες ρούχων

BOOM Tip: Και επειδή τα ρούχα που αγαπάμε θέλουν λίγη φροντίδα παραπάνω, τα καθαριστικά K2r είναι ιδανικά για όλους τους τύπους υφασμάτων, προστατεύοντας και διατηρώντας τα καθαρά! Ενώ και στις πλύσεις ανάμεικτων χρωμάτων, δεν ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε Χρωμοπαγίδες® Colour Catcher, δίνοντας οριστικό τέλος στο ξεχώρισμα!

Λίγα λόγια για τη Henkel AG & τη Henkel Hellas

Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite.

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Website: www.henkel.gr