Μένουμε σπίτι και επιτέλους μάθαμε να πλένουμε τα δόντια μας σωστά με τη βοήθεια της GUM

Boom Team
Tue, 17/09/2019 - 10:26
0 Comments

Τώρα που #μένουμεσπίτι είναι ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο σε βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής, όπως είναι η σωστή στοματική φροντίδα. Οι φωτιζόμενες οδοντόβουρτσες της GUM είναι πολύτιμος σύμμαχος, καθώς κάνουν τη διαδικασία να μοιάζει με παιχνίδι και το βούρτσισμα των δοντιών την πιο fun δραστηριότητα μετά από κάθε γεύμα και πριν από το bed-time παραμύθι! 

boom-mag-gum

BOOM useful info

Η στοματική κοιλότητα είναι η βασική είσοδος μικροβίων και ιών στον οργανισμό και τα παιδιά έχουν την τάση να φέρνουν αντικείμενα ή τα χέρια τους κοντά σε αυτό. Η ανάγκη για σωστή στοματική φροντίδα λοιπόν, είναι τώρα πιο μεγάλη από ποτέ. Η παιδική οδοντόβουρτσα GUM Light Up διαθέτει μικρή κεφαλή που προσαρμόζεται στο μέγεθος του στόματος του παιδιού, αλλά και στρογγυλεμένη λαβή για εύκολη χρήση. Οι τρίχες με απαλό πτέρωμα αφαιρούν αποτελεσματικά την πλάκα από τα δόντια, τα μεσοδόντια διαστήματα και τη γραμμή των ούλων και ταυτόχρονα οι διαχωρισμένες άκρες φτάνουν στα κοιλώματα και τις σχισμές προλαμβάνοντας την τερηδόνα.

It's not magic, it's GUM!

Το φωτάκι που αναβοσβήνει για ένα λεπτό είναι ο οδηγός για το βούρτσισμα των δοντιών στη σωστή διάρκεια και βέβαια, τα παιδιά απολαμβάνουν τη διαδικασία και διασκεδάζουν γιατί ξετρελαίνονται για τέτοια "εφέ"! Μόλις σβήσει το λαμπάκι ξέρουν πως έχουν καθαρίσει τα δοντάκια, ενώ επιπλέον αποφεύγεται με αυτόν τον τρόπο και η άσκοπη σπατάλη νερού. 

boom-mag-gum

GUM για όλα τα παιδιά!

Οι οδοντόβουρτσες GUM είναι σχεδιασμένες για παιδιά κάθε ηλικίας! Η GUM baby θα γίνει η πρώτη οδοντόβουρτσα του μωρού σας. Στη συνέχεια, με τη GUM Kids τα παιδιά ηλικίας 3-6 ετών θα διασκεδάζουν με τα σχέδια, περιμένοντας τα καλά τερατάκια να απομακρύνουν τα κακά τερατάκια από το στόμα τους! Παράλληλα, οι μεσαίες τρίχες της οδοντόβουρτσας θα τους μάθουν να απλώνουν μόνα τους την κατάλληλη ποσότητα οδοντόπαστας. Και βέβαια, υπάρχει και η GUM Junior που απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά ηλικίας 7-9 ετών! Έχει μεγαλύτερη και πιο λεπτή λαβή για καλύτερη πρόσβαση στα πίσω δόντια, και όλα τα χαρακτηριστικά της GUM Kids προσαρμοσμένα στη νέα ηλικιακή βαθμίδα του παιδιού, που πλέον έχει ακόμα πιο αυξημένες απαιτήσεις! Για ολοκληρωμένη φροντίδα, συνδυάστε την οδοντόβουρτσα του παιδιού σας με την κατάλληλη οδοντόπαστα από τη σειρά στοματικής φροντίδας της GUM, με απόλυτα ασφαλείς συνθέσεις χωρίς parabens, SLS και οινόπνευμα. 

boom-mag-baby-teeth

ΒΟΟΜ Tip: Μην ξεχνάτε ότι στα παιδιά αρέσει να μιμούνται. Πλύνετε κι εσείς τα δόντια σας μαζί τους δίνοντάς τους το σωστό παράδειγμα. Δημιουργήστε μια ιστορία που θα κάνει το βούρτσισμα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Πείτε τους ότι έτσι θα κρατήσετε τα μικρά τερατάκια που εισβάλουν στο στόμα μακριά! Έτσι, κάθε βράδυ θα είναι έτοιμα για τη «μάχη»!

GUM

Instagram: @sunstargumgreece

Facebook: GumSunstarGreece

#healthy_gums #healthy_life

Ανακαλύψτε την παιδική σειρά αλλά και όλες τις σειρές στοματικής φροντίδας της GUM® στα φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς