Μου ζήτησε το πιο cool ρούχο, της είπα «name it» και θα το έχεις

Boom Team
Wed, 12/04/2023 - 23:56

Η βαφτιστήρα μου θέλει για το Πάσχα «κάτι που να φοράει και να νιώθει τέλεια». Γενική περιγραφή που οδηγεί, όμως, μόνο σε ένα brand.

«Έχω δει κάτι πολύ ωραία φορέματα στα Παιχνιδάδικα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ», όταν άκουσα τη Νεφέλη να μου απαντάει έτσι στην ερώτηση «τι δώρο θέλει για το Πάσχα», σκέφτηκα ότι μπερδεύτηκε. Ό,τι είδε κάποιο set ραπτική για κούκλες ή ένα παλζ με fashion θέμα που θα μπορούσε να κάνει με τις φίλες της στη Δευτέρα Δημοτικού. Η βαφτιστήρα μου όμως ήταν πολύ σαφής σε αυτό που ζητούσε και πολύ παρατηρητική σε αυτό που είχε δει. Γιατί τα φορέματα που είχε ήδη ξεχωρίσει βρισκόντουσαν στις προθήκες των αγαπημένων της μαγαζιών με παιχνίδια από τον Μάιο του 2022 και ανήκαν στο brand «name it».

Η «name it» είναι μία εταιρία ρούχων για τα μικρά μας (από 0 έως 14 ετών) που δημιουργεί χαρούμενη και προσιτή μόδα, απευθυνόμενη σε όλο το ηλικιακό φάσμα της βρεφικής και της παιδικής ηλικίας. Το brand παρακολουθεί τα τελευταία fashion trends και τα προσαρμόζει στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών, ακολουθώντας πρωτοποριακό design και καινοτόμες τεχνικές.

Κομμάτια ποιοτικά και στυλάτα, κατασκευασμένα με γνώμονα την άνεση, την ποιότητα και την ασφάλεια, η «name it» αποτελεί το απόλυτο brand για τα χαρούμενα και δραστήρια παιδιά ηλικίας 0-12 που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, να παίζουν, να ανακαλύπτουν και να ζουν το κάθε λεπτό της ημέρας μέσα σε ρούχα που τα κάνουν πραγματικά ευτυχισμένα. Το ό,τι μπορείς, λοιπόν, να προσφέρεις χαρά στην πιο stylish περιβολή, κάνει τον ρόλο σου ως νονά πιο εύκολο.

Εγώ ακολούθησα απλά τις οδηγίες της Νεφέλης. Πήγα στο πιο κοντινό μου Παιχνιδάδικα ΜΟΥΣΤΑΚΑ και αγόρασα γι’ αυτήν ένα floral φόρεμα «name it» που φωνάζει από μακριά «χαρά, παιχνίδι, μοναδικότητα και στυλ»! Το δικό της δώρο το διάλεξα από τη σειρά σειρά KIDS (8-14 ετών) που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με άποψη για το τι θα φορέσουν. Εκεί η έμφαση δίνεται στα ποιοτικά υλικά κατασκευής και τα απλά και χρηστικά σχέδια που βολεύουν τους γονείς. Τέλος, λάτρεψα και τη σειρά MINI (2-7 ετών) η οποία «μιλάει» σε παιδάκια που θέλουν να είναι άνετα, να κάνουν τα πάντα με ασφάλεια και να ντύνονται «σωστά» για κάθε εποχή του χρόνου.

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως τα παιδιά είναι σοφά, πρέπει να τα ακούμε όταν μιλούν, όταν εκφράζουν τα θέλω τους αλλά και όταν δείχνουν τις προτιμήσεις τους. Φυσικά και άκουσα τη Νεφέλη. Άλλωστε το ότι «ονόμασε» το δώρο της ήταν ό,τι καλύτερο που έχει συμβεί πριν το Πάσχα. Με έκανε να πάρω το πιο κομψό δώρο και να είμαι η «cool νονά» που όλοι θέλουν να έχουν. Και με έκανε και εμένα λίγο πιο σοφή τώρα που ξέρω ότι στα Παιχνιδάδικα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ υπάρχει ένα παιδικό brand ρούχων σαν το «name it». Γιατί αυτά καλό είναι να λέγονται.

Instagram: @nameit_gr 

Info: Στα παρακάτω Παιχνιδάδικα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ θα βρεις τα ρούχα «name it»:

  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΛΟΥΒΑΡΗ 17 & ΧΡ. ΛΑΔΑ
  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 50 & ΑΙΓΑΛΕΩ 15
  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΙΤΑΝΩΝ 27
  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ RIVER WEST OPEN - Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 96-98
  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - 19ο ΧΙΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ
  • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΛΕΩΦ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 12