name it: Κάτι όμορφο ξεκινάει στα καταστήματα Μουστάκας!

Boom Team
Mon, 16/05/2022 - 12:44

BOOM Breaking News: Είναι γεγονός! H αγαπημένη μάρκα παιδικών ρούχων name it εγκαινιάζει μια νέα, σημαντική συνεργασία με τα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, κι έτσι, από αυτή τη σεζόν θα βρίσκουμε πλέον τις συλλογές της σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών!

Η ανεξάντλητη παιχνιδιάρικη διάθεση των παιδιών, η χαρά, η αγάπη τους για εξερεύνηση, διασκέδαση και περιπέτεια, η αφοπλιστική ευθύτητά τους και ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη name it από την ίδρυσή της έως σήμερα. Οι συλλογές της, με επίκεντρο το παιδί από 0 έως 14 ετών, όλες μοναδικές, ιδιαίτερες και εξαιρετικά προσεγμένες, εστιάζουν στο τζιν -το ρούχο που είναι ταυτισμένο με την άνεση και την ανέμελη διάθεση- και εμπλουτίζονται με φόρμες, T-shirts, hoodies, φορέματα, φούστες και παντελόνια, εσώρουχα αλλά και πανέμορφα αξεσουάρ, με βασικούς άξονες πάντα την ποιότητα και την ασφάλεια.

Κάθε συλλογή name it διαθέτει τρεις κατηγορίες ρούχων για διαφορετικές ηλικίες:

  • Τη σειρά BABY (0-1 έτους) που εστιάζει στα ιδιαίτερα προσεγμένα υλικά και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό για να ανακαλύψει τον κόσμο με ασφάλεια, άνεση και στιλ. 
  • Τη σειρά MINI (1-5 ετών) που φροντίζει να ντύνει άνετα, ποιοτικά και όμορφα τα μικρά παιδιά που διψούν για εξερεύνηση και που, φυσικά, βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.
  • Τέλος, τη σειρά KIDS (6-14 ετών) που απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά τα οποία έχουν άποψη για όλα! Ξέρουν τι θέλουν να φορέσουν, αγαπούν το στιλ και δεν σταματούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους σε καθημερινή βάση!

Τα παιδιά της name it θέλουν να μαθαίνουν διαρκώς και να νιώθουν άνετα και όμορφα. Το ίδιο κι εκείνα που επισκέπτονται τα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ! Μια υπέροχη συνεργασία ξεκινά για να χαρίσει στα παιδιά μοναδικό στιλ σε προσιτές τιμές!
Αναζητήστε τις συλλογές name it σε επιλεγμένα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.