Ο David Beckham απάντησε με βίντεο σε 5χρονο κορίτσι που κάνει ποδήλατο για καλό σκοπό!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Tue, 02/06/2020 - 16:36

Η 5χρονη Betty-Leigh Allinson από το Hertfordshire, εδώ και έναν μήνα κάθε μέρα διανύει 1 μίλι με το ποδήλατό της προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τον έρανο που υποστηρίζει το Garden House Hospice Care. Πρόκειται για μια υπηρεσία που παρέχει δωρεάν περίθαλψη σε ανθρώπους που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της υγείας τους ή πάσχουν από κάποια ανίατη ασθένεια. Μέχρι τώρα η μικρή Betty έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 12,000 λιρών και συνεχίζει το έργο της προκειμένου να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους μπορεί. 

boom betty ποδήλατο για έρανο

Η κίνηση αυτή τράβηξε μεταξύ άλλων και την προσοχή του David Beckham, ο οποίος έσπευσε να στείλει ένα βίντεο στην Betty με ένα συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμα."Γεια σου Betty, είμαι ο David. Απλά ήθελα να σου στείλω ένα μήνυμα και να σου πω πως ακόμα δεν το πιστεύω ότι συνεχίζεις να διανύεις το 1 μίλι με το ποδήλατό σου. Θα έχεις τέλεια φυσική κατάσταση και θα συγκεντρώσεις ένα μεγάλο ποσό. Συγχαρητήρια. Συνέχισε έτσι. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα. Είσαι φανταστική" 

boom betty ποδήλατο για έρανο

Ο πατέρας της Betty Lee δήλωσε πως η μικρή έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους και πως πρόκειται να συνεχίσουν για λίγες εβδομάδες ακόμα το ποδήλατο. Μάλιστα για το βίντεο του Beckham είπε πως ήταν πολύ ξεχωριστό - όπως συμφώνησε και η Betty. Μέχρι τώρα περίπου 80 αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου της έχουν στείλει τη φανέλα τους, όπως έκανε και ο Beckham. Φυσικά η Betty δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει με ένα δικό της βίντεο. 

boom betty ποδήλατο για έρανο

You're never too young to change the world

Πηγή: BBC News