Το πιο πολύχρωμο t-shirt του καλοκαιριού έχει υπογραφή Alouette και έμπνευση από το BOOM Village

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 12/06/2023 - 16:54

Η πιο όμορφη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του BOOM Village by Zewa στο άκρως καλοκαιρινό corner της Alouette! Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν τα ονόματά τους σε έναν τεράστιο πίνακα και να δημιουργήσουν το πιο πολύχρωμο fashion statement t-shirt!

 

Fashion designers... από κούνια!

Ο Φώτης, η Κυριακή, ο Δημήτρης, η Νάντια, η Ιφιγένεια, ο Ίωνας και πολλοί ακόμα μικροί μας φίλοι έγιναν για λίγο fashion designers, επιστράτευσαν όλο το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους και ζωγράφισαν ένα μοναδικό t-shirt, που η αγαπημένη εταιρεία θα μετατρέψει σε ρούχο και θα συμπεριλάβει στη συλλογή της, για να θυμόμαστε όλοι το πιο διασκεδαστικό family festival της πόλης!

 

 

Say cheeeese!

Αμέσως μετά, δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν στο photo booth που είχε στηθεί στο corner του brand, με τις χαριτωμένες λήψεις να γίνονται viral στα social media!

BOOM Note: Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Spring/Summer 2023 της Alouette, με σχέδια εμπνευσμένα από την ανάλαφρη φρεσκάδα της εποχής. Χαριτωμένα λουλούδια, floral αέρινα υφάσματα, έντονα prints και ζωηρά χρώματα συνδυάζονται με τα υψηλής ποιότητας υλικά για τα οποία ξεχωρίζει το αγαπημένο brand, με στόχο πάντα να προσφέρει άνετα ρούχα με ιδιαίτερη αισθητική και λεπτομερή σχεδιασμό, τα οποία οι γονείς επιλέγουν και τα παιδιά απολαμβάνουν.

Photo credits: Apostolis Platanias

 

Alouette

Website: www.alouette.gr

Facebook: Alouette S.A.

Instagram: @alouette_sa_official