Σκυλάκι σε ρόλο... σχολικού τροχονόμου! Κι όμως συνέβη!

Boom Team
Thu, 25/06/2020 - 13:21

Τα ζώα μπορούν να μας εκπλήξουν με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Όμως, αυτό που κάνει αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι στην πόλη Μπατούμι της Τζώρτζια είναι κάτι που πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί!

boom-kupata

Ο λόγος για τον Kupata, ένα ασπρόμαυρο τετράποδο που έχει αναλάβει χρέη σχολικού τροχονόμου! Κάθε μέρα, ο Kupata, με αίσθημα υπευθυνότητας και αξιοζήλευτη συνέπεια, σταματά την κυκλοφορία για να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια τα μικρά παιδιά που επιστρέφουν από το νηπιαγωγείο.

boom-kupata

Μάλιστα, πολλές φορές περιμένει τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο να τελειώσουν προκειμένου να τα βοηθήσει να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια! Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που ο Kupata αποφάσισε να γίνει τροχονόμος -και μάλιστα ο πιο χαριτωμένος όλων των εποχών! Ίσως όμως να είναι και μια ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στους κατοίκους της περιοχής, καθώς ως πρώην αδέσποτος, εκτίμησε τη φροντίδα και την αγάπη που του έδειξαν οι κάτοικοι όταν έφτασε στην περιοχή. Έτσι, εκείνος ανέλαβε ενεργό ρόλο για να τους ευχαριστήσει.

boom-kupata

Ο full-time τροχονόμος έχει στην κατοχή του ήδη ένα βραβείο! Το Adjara Tourism Department  του παραχώρησε το δικό του σπιτάκι, με οικόσημο ένα αστέρι «People’s Choice» που γράφει το όνομά του. Such a good boy!

boom-kupata

Επιπλέον, ένα πελώριο graffiti με τη μορφή του διακοσμεί ένα κτίριο της πόλης!

boom-kupata

Έχει γίνει ο καλύτερος χνουδωτός φίλος όλων των κατοίκων της περιοχής, ενώ το διαδίκτυο φαίνεται να τον λατρεύει!

boom-kupata

Ένας τόσο υπεύθυνος, καλός και δημοφιλής σκύλος δεν θα μπορούσε παρά να έχει και λογαριασμούς αφιερωμένους σε εκείνον στο Instagram και το Facebook.

BOOM Plus Info: «Kupata» σημαίνει «λουκάνικο».

 

Με πληροφορίες από το Bored Panda.