TeleioPlayRoom | Μετατρέπουμε το βρεφικό σε παιδικό δωμάτιο σε 10 βήματα

Εύα Ανυφαντή
Wed, 14/10/2020 - 15:40
0 Comments

Το παιδί σας μεγαλώνει, αλλάζει μέρα με τη μέρα και μαζί με αυτό αλλάζουν και οι ανάγκες του. Τώρα, λοιπόν, που δεν είναι πια μωρό, έφτασε η εποχή που πρέπει να μετατρέψετε το βρεφικό σε παιδικό δωμάτιο. Στο e-shop teleioplayroom.gr βρήκαμε μοναδικά, καλαίσθητα και έξυπνα αντικείμενα που κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει στο δωμάτιό του και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη μετατροπή εύκολα και γρήγορα! 

# 1 The wall! 

Ωραία τα παλ χρώματα, τώρα όμως χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη ένταση, κάποια στοιχεία που θα δώσουν στο δωμάτιο χαρακτήρα. Η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση, λοιπόν, είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Και στο teleioplayroom βρήκαμε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, από origami style καραβάκια μέχρι ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο!

#2 Οργάνωση τώρα!

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να μάθουμε να έχουμε το δωμάτιό μας τακτοποιημένο. Γι' αυτό χρειαζόμαστε όμορφα και πρακτικά ραφάκια που θα διακοσμήσουν τον χώρο μας αλλά και θα μας βοηθήσουν στην οργάνωσή του. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά το ραφάκι τρένο μάς έχει ξετρελάνει!

#3 Οργάνωση μέρος δεύτερο...

Για τον ίδιο λόγο θα χρειαστούμε και μια τσάντα αποθήκευσης παιχνιδιών, υφασμάτινη ή και χάρτινη από ανακυκλωμένο χαρτί. BOOM plus; Στις τσάντες αυτές μπορείτε αντί για παιχνίδια να βάζετε τα άπλυτα ρούχα. 

#4 Sweet dreams 

Μπορεί να μεγαλώσαμε και να μην φοβόμαστε πια το σκοτάδι αλλά θέλουμε για συντροφιά ένα όμορφο φωτάκι νυκτός, όπως μια πατούσα ή ένα καρουζέλ!

#5 Έξυπνες λύσεις

Τα παιδιά μπορούν να περάσουν ώρες ατέλειωτες ζωγραφίζοντας ή παίζοντας με πλαστελίνες. Επειδή όμως δεν έχουν μάθει ακόμα να μην βγαίνουν από το περιθώριο και να μη χαλάσουν τα έπιπλά τους, το αντιολισθητικό πλαίσιο από σιλικόνη είναι το τέλειο αξεσουάρ που θα λατρέψουν τα παιδιά και κυρίως οι μαμάδες!

#6 Homework

Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για το σχολείο; Η αφίσα με την αλφάβητο που το παιδί μπορεί να ζωγραφίσει τα γράμματα ή ο ξύλινος άβακας είναι μια καλή εισαγωγή...

#7 Καλή η "μελέτη" αλλά χρειαζόμαστε και λίγη διασκέδαση!

Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά οι βουτιές δεν τελειώνουν ποτέ χάρη στην μπαλοπισίνα, που κάθε παιδί θέλει να έχει στο δωμάτιό του. 

#8 Μεταλλικός λαβύρινθος για δυνατούς λύτες!

Συνδυασμός ξύλινου με μεταλλικό παιχνίδι, στο οποίο το παιδί προσπαθεί να περάσει τις χάντρες από την μία μεριά στην άλλη. Ιδανικό για την ενδυνάμωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων ενώ ταυτόχρονα εξάπτει την περιέργεια και την δημιουργικότητα...

#9 Η αξία της αποταμίευσης...

είναι καλό να διδάσκεται στα παιδιά από νωρίς, με δώρα με νόημα, όπως ένας όμορφος κουμπαράς

#10 Dream big!

Τα διακοσμητικά που θα μπουν σε ένα παιδικό δωμάτιο δεν πρέπει να είναι μόνο καλαίσθητα, αλλά να εμπνέουν κιόλας ένα παιδί, όπως αυτά τα μοναδικά αερόστατα που θα τα βρείτε σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη! 

 

Μπείτε στο teleioplayroom.gr και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή με παιχνίδια και διακοσμητικά, όλα τους κατασκευασμένα με οικολογική συνείδηση και φιλικά προς το περιβάλλον.

Facebook: Teleioplayroom.gr

Instagram: teleioplayroom.gr