5 βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ που λατρεύουν όλες οι μαμάδες. Εσύ τα έχεις;

Boom Team
Wed, 22/04/2020 - 17:10

Λένε πως χάνουμε τον εαυτό μας σε ένα βιβλίο και ταυτόχρονα εκεί τον βρίσκουμε. Είναι απίστευτο το πως ένα καλό βιβλίο μας κρατά συντροφιά, μας ταξιδεύει, μας εξελίσσει και μας ψυχαγωγεί. Βρήκαμε 5 βιβλία, mommies-approved, που είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσουν! 

1. Ο τρόφιμος 

Ο μικρός Μαξ εξαφανίστηκε πριν από έναν χρόνο. Ο δράστης είναι φυλακισμένος στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ενός ψυχιατρείου και αρνείται να μιλήσει. Ο πατέρας του Μαξ για να μάθει την αλήθεια, πρέπει να χάσει τα λογικά του... Το φαινόμενο Sebastian Fitzek συνεχίζεται με το νέο του βιβλίο Ο Τρόφιμος. Ο συγγραφέας με περισσότερες από 12.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, μας καλεί ξανά στον μυθιστορηματικό του κόσμο και οι φανατικοί αναγνώστες θα απολαύσουν για μία ακόμη φορά την συναρπαστική γραφή του...

boommag-dioptra-books
Βρείτε το εδώ και προλάβετε τη συλλεκτική έκδοση εδώ.

2. Αμαρόκ

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης, έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, επιστρέφει με το τέταρτο βιβλίο και πρωταγωνιστή των Άντερς Οικονομίδη. Ο συγγραφέας, που έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του φανατικό κοινό, γράφει το Αμαρόκ, ένα βιβλίο που πραγματεύεται εγκλήματα σεξουαλικής φύσης και ζητήματα ψυχικής υγείας. Ένα βιβλίο που μας μεταφέρει σε ανακριτικές αίθουσες καθώς περιγράφει εκτενώς την ανακριτική διαδικασία και μας φέρνει στο νου σειρές που έγιναν ανάρπαστες όπως το Criminal και το When they see us.

boommag-dioptra-books
Βρείτε το, εδώ.

3. Μαργκώ

Μια ιστορία που ξεκινά το 1918 στην Σμύρνη κι ένα ταξίδι που κανείς δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί για την Μαργκώ... Μονοπάτια θα την οδηγήσουν στην Αλεξάνδρεια, στο Παρίσι μέχρι την όμορφη Αθήνα. Η συγγραφέας Άννα Γαλανού, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τριλογία της, επιστρέφει με ένα δυνατό ιστορικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στη Σμύρνη, την Αλεξάνδρεια, το Παρίσι και την Αθήνα. Η Μαργκώ, πρωταγωνίστρια του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού, θα ζήσει μία ξεχωριστή περιπλάνηση μέσα από την οποία θίγονται ζητήματα όπως η γυναικεία καταπίεση στις αρχές του αιώνα και οι ταξικές αντιθέσεις. 

boommag-dioptra-books
Βρείτε το, εδώ

4. Η άλλη Σταχτοπούτα 

Μία από τις πιο διακεκριμένες συγγραφείς, η Jennifer Donnelly, που έχει κατακτήσει αμέτρητα βραβεία για το σύνολο του έργου της, επιστρέφει με μία αλλιώτικη ιστορία της Σταχτοπούτας. Η αποδοχή του εαυτού, η δύναμη της γυναίκας και της αγάπης είναι μερικά από τα κομβικά σημεία σε ένα best seller που κυκλοφορεί ήδη σε 18 χώρες, ενώ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεταφορά του στον κινηματογράφο.

boommag-dioptra-books
Βρείτε το, εδώ

5. Η κατάρα των Μάγιερ 

Η Ιρίνα θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στο παρελθόν... Ο χρόνος έχει σταματήσει... Έρωτες, προδοσίες και ίντριγκες. Εκείνη θα βρεθεί εκτεθειμένη και το παιδί που μεγαλώνει μέσα της σε κίνδυνο. Θα μπορέσει να βγει αλώβητη; Η Ελένη Γαληνού με την Κατάρα των Μάγιερ προσθέτει ένα ακόμη βιβλίο στο είδος του γυναικείου ιστορικού μυθιστορήματος, βασισμένο στον θρύλο της χαμένης πριγκίπισσας Αναστασίας.

boommag-dioptra-books
Βρείτε το, εδώ

ΒΟΟΜ Info: Οι παραγγελίες στο dioptra.gr αποστέλλονται κανονικά και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

ΔΙΟΠΤΡΑ: 

Website: dioptra.gr

Facebook: @dioptrapublishing

Instagram: @dioptrabooks