Babylino Sensitive: Αποδεδειγμένη προστασία και Sensitive φροντίδα... σε μία μόνο πάνα!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 17/03/2022 - 05:00

Μπορεί να μην υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την αγάπη μας για το μωρό μας, αλλά υπάρχει μία, που περιγράφει τη φροντίδα που θέλουμε για το βρεφικό δερματάκι του: Sensitive! Γιατί όταν πρόκειται για το μωρό μας, οι μαμάδες δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Απαιτούμε ολοκληρωμένες λύσεις, που δεν υστερούν ούτε σε αποδεδειγμένη προστασία, ούτε σε Sensitive φροντίδα.

Οι Babylino μάς προσφέρουν αποδεδειγμένη προστασία!

Τι σημαίνει όμως αποδεδειγμένη προστασία; Πως οι Babylino Sensitive προσφέρουν ασφαλή, σίγουρη προστασία από διαρροές και ερεθισμούς με αποδείξεις! Να πώς:

  • Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix (ένα πλέγμα φυτικών ινών) που συγκρατεί στο εσωτερικό τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση των διαρροών.
  • Με πλαϊνά φράγματα ασφαλείας που προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές.
  • Χάρη στα ειδικά ελαστικά νήματα νέας τεχνολογίας Comfi-Fit:
  1. Aγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σωματάκι του μωρού γύρω από τα ποδαράκια, χωρίς να αφήνουν κενά… για διαρροές!
  2. Προστατεύουν το δερματάκι από ενοχλητικά σημαδάκια και κόκκινες γραμμές.
  3. Το μωρό μας έχει ελευθερία κινήσεων, παίζει άνετα χωρίς κανέναν περιορισμό και είναι ήρεμο -μαζί του κι εμείς!

Sensitive φροντίδα: Το λέει και το όνομά τους!

Το δερματάκι του μωρού μας είναι πολύ πιο ευαίσθητο αλλά και διαφορετικό από το δικό μας. Καθώς συνεχίζει να ωριμάζει στη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής του, χρειάζεται αποδεδειγμένα Sensitive φροντίδα. Πολύτιμος σύμμαχός μας στην προστασία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος είναι οι πάνες Babylino Sensitive, που ονομάζονται έτσι ακριβώς, γιατί είναι φτιαγμένες από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, που δεν είναι απλά απαλά, αλλά ελεγμένα φιλικά προς το δέρμα με τα πιο αυστηρά κριτήρια (category I, Oeko-Tex Certification www.oeko-tex.com), ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Και όλα αυτά με αποδείξεις:

#1 Είναι οι μόνες που έχουν κερδίσει το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.

#2 Είναι οι πρώτες στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.

#3 Τις συστήνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας #4 Τις συστήνει ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.

#5 Δεν περιέχουν latex, lotion, parabens και τα ΕU 26 Allergens.

#6 Η εταιρεία ΜΕΓΑ εφαρμόζει ένα καθολικό σύστημα ελέγχου, με δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των προϊόντων σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, καθώς και πλήρη έλεγχο του μηχανολογικού εξοπλισμού και των μονάδων παραγωγής.

#7 Είναι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

#8 Με εκχύλισμα χαμομηλιού, για extra φροντίδα στο δέρμα.

Plus 1: Τα προϊόντα Babylino ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται 100% πράσινη ενέργεια από την εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία έχει λάβει τη διεθνή πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο “Gold”, καθώς το 2020 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης. Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. 

Οι Babylino Sensitive έχουν ξεχωριστά, unisex σχεδιάκια, εμπνευσμένα από τη φύση, και διατίθενται στα εξής μεγέθη:

Newborn 2-5 kg | Mini 3-6 kg | Midi 4-9 kg | Maxi 8-13 kg | Maxi Plus 10-15 kg | Junior 11-16 kg | Junior Plus 12-17 kg | Extra Large 13-18 kg | Extra Large Plus 15+ kg

Ποιο θέμα θέλετε να baby-λύσουμε στο επόμενο τεύχος; Πείτε μας τι σας απασχολεί με ένα email στο info@boommag.gr!

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @babylino.greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!