πάνες babylino

Category: πάνες babylino
babylino
Με ρωτάτε πολύ συχνά ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την εκπαίδευση τουαλέτας. Αυτό που κατάλαβα από την εμπειρία μου με δύο παιδιά, είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, γιατί πολύ απλά το κάθε παιδί μάς δείχνει μόνο του πότε είναι έτοιμο.
babylino
Μπορεί να μην υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την αγάπη μας για το μωρό μας, αλλά υπάρχει μία, που περιγράφει τη φροντίδα που θέλουμε για το βρεφικό δερματάκι του: Sensitive!
babylino
Νέα χρονιά σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέες περιπέτειες και μοναδικές, δυνατές εμπειρίες με τα παιδιά σου.
πάνες babylino
Στη ΜΕΓΑ, η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι συνειδητή αυτοδέσμευση που πηγάζει από την κουλτούρα της και τις αξίες της, εδώ και δεκαετίες.
πάνες babylino
Είτε στον παιδικό σταθμό του παιδιού σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή να έχει αποχωριστεί την πάνα είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι ο Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος μήνας για την εκπαίδευση τουαλέτας. Η Μυρτώ Κάζη και η Babylino μάς δίνουν χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές.
πάνες babylino
Αν υπάρχει ένα κριτήριο το οποίο θέλουν όλοι οι γονείς να πληροί κάθε προϊόν που επιλέγουν για το μωρό τους, αυτό είναι σίγουρα η ασφάλεια. Πρέπει να είναι σίγουροι, πως ό,τι έρθει σε επαφή με το δέρμα του μωρού τους θα είναι απόλυτα φιλικό και ακίνδυνο.