Ετοιμάζουμε με την ISDIN το νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών

Εύα Ανυφαντή
Thu, 23/07/2020 - 12:57

Έφτασε επιτέλους η εποχή του χρόνου που ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών. Άνετα, ανοιχτόχρωμα ρούχα, σανδάλια, πολλά μαγιό και φυσικά ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα, ξεκινώντας από το πιο βασικό: το αντηλιακό. Ή πιο σωστά, τα αντηλιακά που ταιριάζουν στον καθένα μας, σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός μας. Και τα βρήκαμε όλα στην ISDIN!

Για τα παιδιά: ISDIN Pediatrics

Μπορεί να ακολουθούμε πιστά τη σύσταση των παιδιάτρων και των δερματολόγων, σύμφωνα με την οποία τα μωρά και τα παιδιά καλό είναι να μην εκτίθενται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία, όμως όσο κι αν προσέχουμε, η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να αντανακλάται, εκθέτοντας το ευαίσθητο δέρμα τους σε έμμεση ακτινοβολία. Γι' αυτό χρειαζόμαστε αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα, ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία του ευαίσθητου παιδικού και βρεφικού δέρματος, όπως τα αντηλιακά της σειράς ISDIN Pediatrics.

Toddlers

Xωρίς άρωμα, με πρωτοποριακή σύνθεση με 100% φυσικά φίλτρα που εξασφαλίζουν υψηλή προστασία, το Fusion Fluid MINERAL BABY είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή για μωρά 6 μηνών και άνω. Προσφέρει τη μέγιστη ανεκτικότητα, ενώ χάρη στη τεχνολογία Fusion Fluid απλώνεται και απορροφάται αμέσως!

Children

Εύχρηστο, με 100% φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ που ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στις φθορές που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία UVB και δείκτη προστασίας SPF 50, το διάφανο σπρέι Fotoprotector ISDIN Pediatrics Transparent Spray WET SKIN είναι δικαίως το αγαπημένο παιδιών και μαμάδων. Η τεχνολογία WET SKIN το καθιστά εξίσου αποτελεσματικό, τόσο σε υγρή όσο και σε στεγνή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα, και το πιο σημαντικό, αποτρέπει την άμμο από το να κολλάει στην επιδερμίδα!

Mommies | FotoUltra Age Repair, HydroLotion & HydroOil

«Το να αισθάνεσαι νέος είναι τρόπος ζωής. Το να δείχνεις νέος είναι θέμα δέρματος». Αυτό είναι το μότο που συνοψίζει τη φιλοσοφία της ISDIN, γι' αυτό και έχει δημιουργήσει μια εκτενή σειρά αντηλιακών που καλύπτει αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από σημάδια γήρανσης και διχρωμίες ή κηλίδες, μέχρι ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, αποτοξίνωση, και φυσικά μαύρισμα με ταυτόχρονη προστασία από τον ήλιο. Ποιο επιλέγουμε όμως;

FotoUltra Age Repair για το πρόσωπο 

Η πιο προηγμένη αντηλιακή κρέμα της ISDIN για το πρόσωπο έχει απίστευτα ανάλαφρη υφή και προσφέρει τριπλή δράση κατά της φωτογήρανσης, καθώς δημιουργεί ένα φιλμ που αποτρέπει την ηλιακή φθορά, συμβάλλει σημαντικά στην επιδιόρθωση της υπάρχουσας φθοράς από τον ήλιο σε κυτταρικό επίπεδο με τα DNA Repairsomes® και αναστρέφει τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης χάρη στη μοναδική σύνθεση που περιέχει το Πεπτίδιο Ενίσχυσης Κολλαγόνου, το Πεπτίδιο Q10 και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια ως primer πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ.

HydroLotion & HydroOil για το σώμα

Με νέα, διφασική σύνθεση και πρωτοποριακή διπλή δράση, το HydroLotion με SPF 50 προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που εκτίθεται στον ήλιο, χάρη στην αντιοξειδωτική δράση της Chlorella Maris. Χωρίς να αφήνει υπολείμματα, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα.  Plus: Είναι κατάλληλο και για το ατοπικό και ευαίσθητο δέρμα. Αν πάλι, προτεραιότητά σας φέτος είναι να αποκτήσετε το πολυπόθυτο μαύρισμα, τότε προτιμήστε το HydroOil με SPF 30, που χάρη σε μια διφασική σύνθεση ελαίου και νερού, ενυδατώνει, απορροφάται άμεσα και σας επιτρέπει να αποκτήσετε το μαύρισμα που ονειρεύεστε παρέχοντας ταυτόχρονα την υψηλότερη δυνατή προστασία. Απλώς ανακινήστε τα για 5’’ δευτερόλεπτα πριν τη χρήση! 

Mommies to be | FotoUltra 100 ISDIN Spot Prevent για το πρόσωπο

Παρέχει τρεις φορές περισσότερη προστασία UVA από την απαιτούμενη για ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF-50+, που σημαίνει πως επιβραδύνει παράλληλα τον σχηματισμό αλλοιώσεων στον χρωματικό τόνο του δέρματος, περιέχει υαλουρονικό οξύ που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει της ρυτίδες ενώ η αλλαντοΐνη στη σύνθεσή του συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Για όλους αυτούς τους λόγους, το FotoUltra 100 ISDIN Spot Prevent είναι η καλύτερη επιλογή για την ευαίσθητη επιδερμίδα μιας γυναίκας που θέλει να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

Daddies | Transparent Spray WET SKIN, Fusion Gel Sport & Fusion Water

Transparent Spray WET SKIN για το σώμα 

Διάφανο, αναζωογονητικό και σε μορφή διάφανου σπρέι, δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι το Transparent Spray WET SKIN αποτελεί σημείο αναφοράς αλλά και ηγέτη στην αντηλιακή προστασία στην Ισπανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως. Έχει αντιοξειδωτική δράση και 100% φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ που ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος έναντι στις φθορές που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία UVB, η σύνθεσή του απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα, ώστε ακόμα και η άμμος να μην κολλάει πάνω στην επιδερμίδα, ενώ ο σχεδιασμός Jet Spray σε συνδυασμό με την ανάλαφρη υφή του το καθιστούν εξαιρετικά εύχρηστο, αφού απλώνεται ομοιόμορφα αφήνοντας στο δέρμα αίσθηση φρεσκάδας και επιτρέποντας το να αναπνέει.

Fusion Gel Sport για το σώμα

Είναι διάφανο, έχει ανάλαφρη υφή σε μορφή τζελ, αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, η οποία συμβάλει στην εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και υψηλό δείκτη προστασίας 50+. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία WET SKIN, είναι αποτελεσματικό σε υγρή επιδερμίδα και είναι ιδανικό για περιοχές με τριχοφυΐα, όπως χέρια, πόδια και το τριχωτό της κεφαλής. Γι αυτό, το Fusion Gel SPORT είναι αγαπημένο αντηλιακό των μπαμπάδων αλλά και των αθλητών.

    Fusion Water για το πρόσωπο 

    Η επαναστατική, μη λιπαρή σύνθεσή του το καθιστά ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, αλλά το Fusion Water είναι εξαιρετικά δημοφιλές - και ειδικά ανάμεσα στους μπαμπάδες - για έναν ακόμα λόγο: την απίστευτα ανάλαφρη υφή με βάση το νερό, που προσφέρει εγγυημένη και διάφανη UV υψηλή προστασία, ενυδατώνοντας παράλληλα το δέρμα και χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του απορροφάται άμεσα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Safe-Eye Tech™ δεν ερεθίζει τα μάτια.

     

    Plus: Μαμάδες, για εσάς υπάρχει διαθέσιμη και η εκδοχή με χρώμα, το  Fusion Water Color SPF50, που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, ομαλοποιεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και καλύπτει τις όποιες ατέλειες.  

    Ανακαλύψτε εδώ ολόκληρη τη σειρά αντηλιακών ISDIN. Αποκλείεται να μην βρείτε το αντηλιακό που ανταποκρίνεται πλήρως στον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας! Όποιο κι αν επιλέξετε όμως, να θυμάστε πως όλα τα τα αντηλιακά της ISDIN παρέχουν υψηλή προστασία 5 αστέρων και ξεχωρίζουν χάρη στα εξής χαρακτηριστικά: 

    • Παρέχουν υψηλή προστασία UV κλινικά ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες και σε πραγματικές ακραίες συνθήκες υψηλής ηλιακής ακτινοβολίας
    • Χάρη στην τεχνολογία WET SKIN είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό και την τριβή
    • Απορροφώνται άμεσα και ενυδατώνουν βαθιά χωρίς να αφήνουν υπολείμματα
    • Έχουν Sea Friendly σύνθεση με την πλειονότητα σε βιοδιασπώμενα ή / και ανόργανα συστατικά
    • Δεν προκαλούν ερεθισμό στα μάτια χάρη στην τεχνολογία Safe-Eye TechTM.