Ευρωκλινική Παίδων : 5 λόγοι που την καθιστούν την πρώτη επιλογή των γονιών

Boom Team
Thu, 11/06/2020 - 14:29

Μοναδική ευχή και μέλημα όλων των γονιών είναι η υγεία και η ευτυχία των παιδιών τους. Γι’ αυτό και χρειάζονται τον κατάλληλο σύμμαχο, που θα τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη, θα τους στηρίξει και θα τους καλύψει πλήρως, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες εκείνες τις στιγμές που το παιδί τους θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα. Όλα όσα έχουν αναδείξει δηλαδή την Ευρωκλινική Παίδων σε κλινική αναφοράς για τον σύγχρονο παιδιατρικό κλάδο.

boom ευρωκλινική παίδων

1. Στα 18 χρόνια λειτουργίας της, η Ευρωκλινική Παίδων έχει φροντίσει πάνω από 400.000 μικρούς ασθενείς, που έχουν νοσηλευτεί ή έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
2. Εδώ λειτουργούν 25 τμήματα και εξειδικευμένα κέντρα, στα οποία αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των παιδιατρικών παθήσεων. Ανάμεσά τους η Παιδιατρική Κλινική, το Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το υπερσύγχρονο Παιδοακτινολογικό Τμήμα, το άριστα εξοπλισμένο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί 24/7, 365 ημέρες τον χρόνο.

boom ευρωκλινική παίδων
 

3. Η επίσκεψη στην Ευρωκλινική Παίδων μετατρέπεται σε μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία: Όλοι οι τοίχοι είναι γεμάτοι πολύχρωμες ζωγραφιές, ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι μικροί ασθενείς μπορούν να παίξουν με πολύχρωμα μπαλόνια, διαδραστικά παιχνίδια, να ζωγραφίσουν, να «ενώσουν τις τελείες», να «βρουν τις διαφορές», να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.
4. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας!

boom ευρωκλινική παίδων
 

5. 9 στους 10 γονείς τη θεωρούν ως την πρώτη επιλογή για την ιατρική φροντίδα των παιδιών τους (σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητης εταιρείας ερευνών), ενώ είναι το πρώτο παιδιατρικό νοσοκομείο που βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως φιλικό προς τον μικρό ασθενή (Patients Friendly Hospitals).

boom ευρωκλινική παίδων

Μια παιδιατρική κλινική αλλιώτικη από τις άλλες στην καρδιά της Αθήνας!

Όμιλος Ευρωκλινικής

Website: www.euroclinic.gr

Instagram: @euroclinic_group

Facebook: @euroclinicgroup

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο καλοκαιρινό τεύχος του BOOM