Ηλεκτρικό θήλαστρο και μπιμπερό Natural Response της PHILIPS AVENT | Φυσικά σαν τον θηλασμό!

Γεωργία Καρκάνη
Thu, 25/04/2024 - 22:01

Δύο νέα must-haves μιμούνται στις λειτουργίες τους την αρχέγονη πράξη αγάπης ανάμεσα στη μαμά και το μωρό, συνδυάζοντας τα οφέλη της με τον πρακτικό σχεδιασμό ενός high-tech gadget. Έτσι, και οι μαμάδες κερδίζουν ελεύθερο χρόνο αλλά και οι μπαμπάδες αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο –και από νωρίς– στη ρουτίνα ταΐσματος!

Ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent

Ανοίγει μια νέα εποχή στη διαδικασία άντλησης του μητρικού γάλακτος, καθώς εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία αναρρόφησης και διέγερσης της θηλής: προσαρμόζεται απαλά στο μέγεθος και το σχήμα της, προσφέροντας ροή στο βέλτιστο επίπεδο. Το μυστικό της υπεροχής του; Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τον τρόπο με τον οποίο πίνουν γάλα τα μωρά!

Γιατί το ξεχωρίσαμε αμέσως;

  • Μια νέα μαμά δεν έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο! Ευτυχώς, το νέο θήλαστρο, με τεχνολογία Natural Motion, αντλεί μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος σε λιγότερο χρόνο, χάρη στο μαξιλαράκι που διεγείρει τη θηλή και αντλεί το γάλα σαν το βρεφικό στοματάκι, και στην ταχεία μετάβασή του από τη λειτουργία διέγερσης σε εκείνη της άντλησης.
  • Επειδή κάθε στήθος έχει διαφορετικό μέγεθος και σχήμα, το μαξιλαράκι σιλικόνης κάμπτεται απαλά και προσαρμόζεται τέλεια στη θηλή μας. Η εξατομίκευση επεκτείνεται στη μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων διέγερσης (8 επίπεδα) και άντλησης γάλακτος (16 επίπεδα) ώστε να καλύπτουν με ακρίβεια τις ανάγκες μας.
  • Το σώμα μας, ήδη ταλαιπωρημένο από τον τοκετό, συνεχίζει να καταπονείται από τη ρουτίνα της φροντίδας του μωρού. Αυτό το θήλαστρο κάνει πιο ξεκούραστη από ποτέ τη διαδικασία άντλησης γάλακτος αφού μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε ενώ καθόμαστε αναπαυτικά, με όρθια και όχι σκυμμένη πλάτη.

  • Κουραστήκαμε από την άντληση; Απλά πατάμε το κουμπί έναρξης/ παύσης που βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων μας και κάνουμε ένα διάλειμμα.
  • Οι πολυάσχολες μαμάδες, που επιστρέφουμε στη δουλειά σύντομα μετά τον τοκετό ή που απολαμβάνουμε τακτικές βόλτες με το μωρό, εκτιμάμε ιδιαίτερα τη διακριτικότητά του: με αθόρυβο μοτέρ και λεπτό σχεδιασμό, μας επιτρέπει να αντλήσουμε γάλα όπου κι αν βρισκόμαστε.
  • Επειδή το mom’s brain με τα κενά μνήμης δεν είναι μύθος, αποθηκεύουμε τις αγαπημένες μας ρυθμίσεις ώστε την επόμενη φορά να το χρησιμοποιήσουμε αμέσως.
  • Μετά τη χρήση του το καθαρίζουμε εύκολα και κατόπιν συναρμολογούμε τα λίγα εξαρτήματά του σε μερικά δευτερόλεπτα.

Μπιμπερό Natural Response

Είτε ταΐζουμε το μωρό με φόρμουλα είτε με το μητρικό γάλα που έχουμε αντλήσει με το ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent, αυτό το μπιμπερό, συμβατό με όλα τα προϊόντα της σειράς, συμπληρώνει ιδανικά τη ρουτίνα μας. Λειτουργεί με τον φυσικό ρυθμό που το μωρό επιλέγει να πίνει, να καταπίνει και να αναπνέει, όπως και στον θηλασμό. Διαθέσιμο σε πλαστικό και γυάλινο μπουκάλι, σε διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χρώματα, ήρθε να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις φάσεις ανάπτυξης.

Γιατί το ξεχωρίσαμε αμέσως;

  • Επιτρέπει στο μωρό μας να ελέγχει τον ρυθμό ροής του γάλακτος χάρη στη Natural Response Nipple θηλή του, που απελευθερώνει γάλα μόνο όταν πίνει και εμποδίζει τις διαρροές από τη μοναδική, ειδικά σχεδιασμένη οπή του, όταν σταματάει.
  • Η βαλβίδα του κατά των κολικών είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει το μικρό μας από την κατάποση αέρα κατά το τάισμα, το προφυλάσσει από ενοχλήσεις – κι εμάς από άγρυπνες νύχτες!
  • Αν συνδυάζουμε το τάισμα με μπιμπερό με θηλασμό, έχουμε έναν ακόμα λόγο να το προτιμήσουμε, γιατί η φαρδιά, μαλακή και εύκαμπτη θηλή του, με σχεδιασμό που προσομοιάζει το γυναικείο στήθος, διευκολύνει το μωρό μας και στο πιάσιμό της και στην εναλλαγή, στη διάρκεια του 24ώρου, μεταξύ των δύο τρόπων ταΐσματος.
  • Δεδομένου ότι κάθε μωρό έχει τον δικό του ρυθμό ταΐσματος και ανάπτυξης, οι θηλές του διατίθενται σε φάσμα ρυθμών ροής, ώστε να βρούμε την ιδανική για το δικό μας.

  • Με λίγα εξαρτήματα και εργονομικό σχεδιασμό με φαρδύ λαιμό, γεμίζει, καθαρίζεται και συναρμολογείται εύκολα, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για ύπνο και παιχνίδι!
  • Με εύκολο κράτημα, ακόμα και για μικρά βρεφικά χεράκια, βοηθάει το μωρό μας να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την αυτονομία – και στη ρουτίνα του ταΐσματος.
  • Και επειδή η ασφάλεια είναι υπεράνω όλων, οι θηλές και τα μπιμπερό Natural Response δεν περιέχουν BPA. 

www.philips.gr

@philipsavent_gr 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!