Jennifer Lopez: Το συγκινητικό post για τα γενέθλια των παιδιών της!

Boom Team
Wed, 24/02/2021 - 15:29

Στις 22 Φεβρουαρίου η Τζένιφερ Λόπεζ και τα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max, γιόρτασαν τα 13α γενέθλιά τους με τη μαμά τους να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

BOOM-JLO

Στην ανάρτησή της η πανέμορφη σταρ έχει αναλάβει full-time καθήκοντα μαμάς πηγαίνοντας το πρωινό των διδύμων στο κρεβάτι, όσο εκείνοι διάβαζαν τις ευχετήριες κάρτες που τους έχει γράψει. Στο caption έγραψε: "Τα όμορφα μωρά μου γίνονται δεκατριών σήμερα! Ω, θεέ μου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 13 χρόνια από την ημέρα που τα έφερα στο σπίτι στην αγκαλιά μου, εν μέσω μίας χιονοθύελλας... δυο τέλεια μωράκια που άλλαξαν τη ζωή μου και μου δίδαξαν το πραγματικό νόημα της αγάπης. Είναι το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής από τότε...". Και πρόσθεσε: "Νιώθω τόσο πολλά διαφορετικά συναισθήματα αυτό το πρωί, είμαι τόσο συγκινημένη...η μαμά θα σας αγαπά για πάντα!"

BOOM-JLO

Σε επόμενο post, η JLo δημοσίευσε ένα βίντεο που δημιούργησαν οι fans με φωτογραφίες δικές της και των διδύμων και στη λεζάντα έγραψε τους στίχους του "One step at a time", του τραγουδιού που έγραψε για εκείνα όταν τα δίδυμα ήταν μόλις 6 εβδομάδων.

BOOM-JLO

Καλωσορίσατε στην εφηβεία Emme & Max! Καλό κουράγιο Jennifer...