Μαμάδες, όλα, μα όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά σας για το καλοκαίρι θα τα βρείτε στα Max Stores!

Boom Team
Thu, 25/06/2020 - 09:48

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε, τα σχολεία κλείνουν και... now the fun begins! Η αγαπημένη εποχή των παιδιών ξεκινάει και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα αρχίσουν να μετράνε βουτιές και να παίζουν στην άμμο! Το μόνο που χρειάζεστε, λοιπόν, είναι καλή διάθεση και να διαλέξετε παραλία. Γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στα Max Stores! Μια τεράστια συλλογή από μαγιό για παιδιά από 18 μηνών μέχρι 12 ετών, αλλά και όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά σας για τις διακοπές, από τσάντες και καπέλα μέχρι πετσέτες, παιχνίδια και αξεσουάρ θαλάσσης θα τα βρείτε εδώ! Το BOOM έκανε μια πρώτη αναζήτηση και βρήκε υπέροχα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το outfit παραλίας και θα χαρίσουν στα παιδιά ανεπανάληπτες στιγμές! 

Μοναδικά μαγιό για αγόρια που αγαπούν το surf και τις περιπέτειες! 

Παιδικό μαγιό βερμούδα | Jackson swimwear surf, stars, φοίνικες και palm tree

 

Ολόσωμο, μπικίνι ή μονοκίνι; Τα πιο high-end μαγιό για κορίτσια θα τα βρείτε εδώ!

Ολόσωμο palm tree σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις και μπικίνι palm tree pink

 

Ολόσωμο μαγιό ανανάς και μονοκίνι φλαμίνγκο και με ρίγες!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, πως βασικός και απαράβατος καλοκαιρινός κανόνας είναι η ηλιοπροστασία! Που σημαίνει πως το καπέλο μας γίνεται το απαραίτητο αξεσουάρ, όχι μόνο επειδή μας προφυλάσσει αλλά κι επειδή ολοκληρώνει το outfit παραλίας! 

Ψάθινα καπέλα για κορίτσια σε ροζ και μοβ χρώμα, αγορίστικο πορτοκαλί τζόκεϊ και καπέλο κώνος Sailor, είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες καπέλα που θα βρείτε στα Μax Stores

Το πιο πρακτικό αξεσουάρ που θα λύσει τα χέρια των μαμάδων και θα λατρέψουν τα παιδιά: Πόντσο θαλάσσης σε μοναδικά, υπέροχα σχέδια! 

... Για πειρατές αλλά και για πριγκίπισσες!

Όλα τα κορίτσια λατρεύουν τους μονόκερους, γι' αυτό και θα ξετρελαθούν μόλις τους βρουν σε πετσέτες θαλάσσης, σε πόντσο αλλά και σε καπέλο! 

Μονόκεροι παντού! Στρογγυλή πετσέτα θαλάσσης, πόντσο με μονόκερο, μακρόστενη πετσέτα θαλάσσης και καπέλο!

Επίσης, εδώ βρήκαμε τα Slipstop αντιολισθητικά παπουτσάκια για τη θάλασσα και την πισίνα

και μια τεράστια ποικιλία σε σαγιονάρες και πέδιλα

Και βέβαια, όλα αυτά θα τα βάλουμε σε ένα πουγκί πλάτης, όμορφο και πρακτικό, όπως αυτά που βρήκαμε στα Max Stores! Είναι ελαφριά και βοηθάνε τα παιδιά να νιώσουν ανεξάρτητα, κουβαλώντας εκείνα τα δικά τους απαραίτητα! 

Σακίδιο πλάτης ριγέ, με μονόκερο, με γοργόνα και με ανανά

Στα Max Stores θα φτιάξεις το καλοκαίρι σου όπως το θες εσύ

Max Stores

Site: www.maxstores.gr 

Facebook: maxstores

Instagram: maxstoresofficial