Νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants | Ήσυχες νύχτες – όμορφες μέρες: Πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για εσένα και το μωρό σου;

Μυρτώ Κάζη
Fri, 17/09/2021 - 15:57

Κάθε φορά που κάποιος μας ρωτάει πώς είναι η ζωή με το μωρό, το πρώτο πράγμα στο οποίο αναφερόμαστε είναι ο ύπνος του. Όχι τυχαία, αφού αποτελεί θεμέλιο. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα μωρά είναι «προγραμματισμένα» να ξυπνούν συχνά. Το είχαμε σκεφτεί όμως ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τον ύπνο τους αλλάζοντας κάποιες συνήθειες;

Γλυκιά είναι η νύχτα!

  • Ακολουθούμε σταθερή βραδινή ρουτίνα: Αν είμαστε συνεπείς σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, π.χ. μπανάκι, αλλαγή πάνας και ρούχων, ανάγνωση παραμυθιού, βοηθάμε το μωρό ή το νήπιό μας να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.
  • Μειώνουμε τα ερεθίσματα τις βραδινές ώρες: Προγραμματίζουμε οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα όσο το δυνατόν πιο νωρίς μέσα στη μέρα. Αν ένα μωρό ή νήπιο έρθει σε επαφή με πλήθος ερεθισμάτων κοντά στην ώρα του ύπνου, μπορεί να του προκαλέσει υπερένταση.
  • Η θερμοκρασία είναι το Α και το Ω: Τα μωρά δεν είναι ακόμη σε θέση να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Φροντίζουμε λοιπόν να κοιμούνται στην ιδανική -ανάλογα με την εποχή- θερμοκρασία κι επιλέγουμε Babylino Sensitive Pants, που είναι έξτρα λεπτές, απαλές και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, συμβάλλοντας στην αποφυγή εφίδρωσης, κνησμού και ερεθισμών.
  • Χαμηλώνουμε το φως: Ιδανικά, στο δωμάτιο πρέπει να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Αν το μικρό μας νιώθει ανασφάλεια, αφήνουμε αναμμένο ένα φωτάκι νυκτός σε κόκκινο χρώμα.
  • Κρατάμε το μωρό μας στεγνό: Αν ξυπνάει συχνά με κλάματα, ίσως το ενοχλεί η βρεγμένη πάνα του. Γι' αυτό εμπιστευόμαστε άφοβα τις νέες Babylino Sensitive Pants, καθώς, χάρη στον ειδικό Night use tested σχεδιασμό τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «πάνες νυκτός». Προσφέρουν extra απορροφητικότητα, προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το δερματάκι του μωρού μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα. Χαρακτηρίζονται μάλιστα και ως πάνες-βρακάκι «Top απορροφητικότητας CLASS A*» από ανεξάρτητο διαπιστευμένο εργαστήριο (SGS).

  • Δημιουργούμε ένα «σάουντρακ» ύπνου: Μερικά μωρά χρειάζονται απόλυτη ησυχία για να αποκοιμηθούν, ενώ σε άλλα έχει καλύτερο αποτέλεσμα κάποιο παιχνιδάκι με χαλαρωτικές μελωδίες ή μια συσκευή με λευκό θόρυβο. Δοκιμάζουμε τι νανουρίζει το δικό μας.
  • Προλαβαίνουμε τα νυχτερινά «ατυχήματα»: Η τεχνολογία «all around elastic» προσφέρει 360ο ελαστικότητα, αγκαλιάζει μοναδικά το σωματάκι του μωρού σε κάθε κίνηση και προσαρμόζεται στην κοιλίτσα του, όσο κι αν «φουσκώσει-ξεφουσκώσει» κατά τη διάρκεια της νύχτας, συγκρατώντας την πάνα-βρακάκι σταθερή στη θέση της, χωρίς να «κρεμάει» ή να αφήνει κενά για διαρροές. Η ειδική τεχνολογία ελαστικών νημάτων Comfi-Fit γύρω από τα ποδαράκια αλλά και το τριπλό σύστημα προστασίας γύρω από τη μέση εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή ενώ βοηθούν στην αποφυγή του αποτυπώματος (σημαδάκια και κόκκινες γραμμές στο δέρμα).

Μια μέρα γεμάτη δράση!

Δίνουμε την ευκαιρία στο μικρό μας να εκτονωθεί: Για τα δραστήρια νήπια δεν νοείται καλός ύπνος το βράδυ αν δεν διοχετεύσουν μέσα στη μέρα την ενέργειά τους στο παιχνίδι. Οι Babylino Sensitive Pants προσφέρουν ελευθερία κινήσεων χάρη στην τεχνολογία «all around elastic», για ελαστικότητα και τέλεια εφαρμογή περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια.

  • Φροντίζουμε να αγγίζουν το δερματάκι του αποδεδειγμένα φιλικά υλικά: Επιλέγουμε βρεφικές πάνες πιστοποιημένα φιλικές για αποφυγή ερεθισμών. Οι Babylino Sensitive Pants είναι οι πρώτες στην Ευρώπη που πήραν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών και περιέχουν εκχύλισμα χαμομηλιού, για έξτρα φροντίδα. Mάλιστα είναι οι μόνες που διακρίθηκαν με το κορυφαίο Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν προς το βρεφικό δέρμα, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική επιτροπή της Ε.Ε. Συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας και την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.
  • Απλοποιούμε την εκπαίδευση τουαλέτας: Οι πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants είναι τέλειες για τη μετάβαση στο εσώρουχο. Προστατεύουν από ατυχήματα και, στις επισκέψεις στην τουαλέτα, διευκολύνουν το νήπιο, καθώς του επιτρέπουν να τις ανεβοκατεβάζει με μια κίνηση, σαν κανονικό παιδικό εσωρουχάκι.
  • Του δείχνουμε την αγάπη μας όλο το 24ωρο: Για να νιώθει ασφάλεια, απαραίτητη προϋπόθεση για έναν καλό ύπνο, του προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες παιχνιδιού και αγκαλιάς μέσα στην ημέρα! Δεν είναι ποτέ αρκετές, ούτε για εμάς ούτε για εκείνο!

Φιλικά για το δέρμα, αλλά και για το περιβάλλον
Τα Babylino Sensitive εδώ και χρόνια παράγονται με σχεδιασμό αποδεδειγμένα φιλικό προς το δέρμα, αλλά και προς το περιβάλλον. Όπου είναι απαραίτητη η χρήση του SAP (Super Absorbent Polymer), επιλέγεται νέα σφαιρική τεχνολογία που δίνει μεγάλη απορροφητικότητα έως και 25%, ενώ μειώνεται η χρήση πολυμερών κατά 10%. Ο απορροφητικός πυρήνας τους περιέχει ίνες φυτικής προέλευσης. Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες Babylino Sensitive είναι 100% ανακυκλώσιμες και έχουν παραχθεί χρησιμοποιώντας 30% ανακυκλωμένο υλικό.

Οι Babylino Sensitive Pants έχουν ξεχωριστά unisex σχεδιάκια, εμπνευσμένα από τη φύση και διατίθενται στα εξής μεγέθη:

  • No 4, 7-13 kg
  • No 5, 10-16 kg
  • No 6, 13-18 kg
  • No 7, 15-25 kg

 

Ποιο θέμα θέλετε να baby-λύσουμε στο επόμενο τεύχος; Πείτε μας τι σας απασχολεί με ένα mail στο info@boommag.gr!

Δοκιμασμένη προστασία μέρα-νύχτα! 

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @babylino.greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!