Η πάνα Babylino Sensitive είναι ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Thu, 07/11/2019 - 11:02

Αν υπάρχει ένα κριτήριο το οποίο θέλουν όλοι οι γονείς να πληροί κάθε προϊόν που επιλέγουν για το μωρό τους, αυτό είναι σίγουρα η ασφάλεια. Πρέπει να είναι σίγουροι, πως ό,τι έρθει σε επαφή με το δέρμα του μωρού τους θα είναι απόλυτα φιλικό και ακίνδυνο.  

Αυτή την ανάγκη αφουγκράζεται η ΜΕΓΑ γι’ αυτό και οι επιστήμονες της εταιρείας εργάζονται αδιάκοπα, ώστε να παράγουν ένα απόλυτα ασφαλές βρεφικό προϊόν.

boom babylino sensitive πάνα

Το επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν η πρόσφατη διάκριση της πάνας Babylino Sensitive ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ. Σε μια ειδική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, η Επίτροπος αρμόδια για τη Δικαιοσύνη, τους Καταναλωτές και την Ισότητα των Φύλων, κυρία Věra Jourová, βράβευσε τις επιχειρήσεις που επενδύουν και θέτουν ως ύψιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας προϊόντων, ειδικά για την κατηγορία βρεφικών προϊόντων.

Αυτό σημαίνει πως πλέον, οι πάνες του μωρού σας, εκτός από άριστα απορροφητικές, ασφαλείς και πιστοποιημένα φιλικές, είναι και βραβευμένες!

O Υφυπουργός Ανάπτυξης για θέματα βιομηχανίας και Εμπορίου κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος παρέδωσε και το βραβείο, η Λήδα Βιτουλαδίτου, Sales & Marketing Director της ΜΕΓΑ, η Επίτροπος αρμόδια για τη Δικαιοσύνη, τους Καταναλωτές και την Ισότητα των Φύλων, Věra Jourová,

 

διάκριση της πάνας Babylino Sensitive ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης

BOOM notes:

Οι ελληνικές πάνες μωρού και πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive

  • ονομάστηκαν «Sensitive» για να τονίσουν το ότι πρόκειται για αποδεδειγμένα φιλικά προϊόντα που σέβονται το ευαίσθητο και ευάλωτο δέρμα του μωρού
  • είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που έχουν πιστοποιηθεί με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών
  • έχουν περάσει από κλινικό έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία)
  • συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό βίντεο.