"ΌΧΙ δεν θα μας μπείτε στη μύτη”| Tο νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά που θα διανεμηθεί δωρεάν στα σχολεία

Boom Team
Thu, 15/10/2020 - 17:01
0 Comments

Ο πιο αγαπημένος παραμυθάς μικρών και μεγάλων, ο Ευγένιος Τριβιζάς, προχώρησε σε εθελοντική προσφορά και δωρεάν διάθεση του νέου του νέου του βιβλίου με τίτλο «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» σε όλους τους μαθητές σχολείων, αφού συζήτησε μάλιστα ορισμένες λεπτομέρειες και τις παραμέτρους με την ίδια την υπουργό Παιδείας.  

boom τριβιζάς ΌΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη

Η Ν. Κεραμέως σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τον συγγραφέα αλλά και τον εικονογράφο Παναγιώτη Ράππα για την σημαντική τους κίνηση τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε. Πιο συγκεκριμένα, η Υπουργός δήλωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook: “Με τον κ. Ευγένιο Τριβιζά, τον αγαπημένο παραμυθά των παιδιών αλλά και των μεγάλων, συζητήσαμε σήμερα για την πρωτοβουλία να διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές μας το εμπνευσμένο βιβλίο του για τον κορωνοϊό, με τίτλο: «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ράππα. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά! Προσεχώς περισσότερα. #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς”

boom τριβιζάς ΌΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη

 

boom τριβιζάς ΌΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη
Το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του βιβλίου "'ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη!" του Ευγένιου Τριβιζά, σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ράππα